REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT) informuoja, kad rugsėjo 7–13 dienomis (pirmadienį–sekmadienį), Lietuvoje įvyko 59 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Nežuvo nė vienas eismo dalyvis, 75 buvo sužeisti, tarp jų – 16 nepilnamečių (10 daugiau, nei praėjusią savaitę).

Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT) informuoja, kad rugsėjo 7–13 dienomis (pirmadienį–sekmadienį), Lietuvoje įvyko 59 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Nežuvo nė vienas eismo dalyvis, 75 buvo sužeisti, tarp jų – 16 nepilnamečių (10 daugiau, nei praėjusią savaitę).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policija išaiškino 39 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai. Vien savaitgalį, penktadienį – sekmadienį, policijai įkliuvo 24 neblaivūs vairuotojai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės per savaitę užregistruoti 5 eismo įvykiai, juose sužeisti 7 žmonės.

REKLAMA

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai taip pat kontroliavo, kaip pėstieji eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių reikalavimų. Praėjusią savaitę Kelių policijos valdybos pareigūnai nubaudė 96 Kelių eismo taisyklių nesilaikiusius pėsčiuosius. Šią savaitę Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai tęs pėsčiųjų kontrolės priemones.

REKLAMA
REKLAMA

Keletas praėjusios savaitės eismo įvykių:

Rugsėjo 7 d. apie 7 val. 40 min. Kaune, Petro Kalpoko gatvėje automobiliui „Toyota Yaris“ apsisukant, į šio automobilio galinę dalį atsitrenkė automobilis „VW Passat“. Eismo įvykio metu buvo sužeista 6 metų „Toyota Yaris“ keleivė.

Apie 17.00 val. Elektrėnų savivaldybėje, kelyje Pastrėvys-Semeliškės, 20 metų vyras vairavo mopedą, kuris buvo be valstybinio numerio ženklų, neįregistruotas nustatyta tvarka. Išvažiuodamas iš šalutinio kelio, mopedo vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Golf“, vairuojamo 28 metų moters, ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu 20-metis mopedo vairuotojas buvo sužeistas ir dėl traumų paguldytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 17 val. 40 min. Kaune, Vaidoto gatvėje, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 40 metų vyro, partrenkė ne pėsčiųjų perėja per kelią bėgusią 9 metų mergaitę. Nepilnametė pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 19 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, 42 m. vyras, vairuodamas motociklą, susidūrė su automobiliu „Mitsubishi“. Dėl sužalojimų motociklo vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

Rugsėjo 8 d. apie 8.20 val., Trakuose, Vytauto gatvėje, 59 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mazda 626“, partrenkė į gatvę išėjusią 45 metų pėsčiąją, kuri dėl daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninės chirurginį skyrių.

REKLAMA

Apie 11 val., Vilniuje, Drujos gatvėje, prie sankryžos su Rasų gatve, automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į stovintį automobilį „BMW“, kurį vairavo 29 metų moteris. „Audi A4“ vairuotojas iš įvykio vietos išvažiavo. Eismo įvykio metu buvo nežymiai sužeistas „BMW“ keleivis, vienerių metukų berniukas. Dėl eismo įvykio pradėtas tyrimas, kaltininkas ieškomas policijos.

Apie 13 val. 30 min. Kaune, Keramzito gatvėje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas teisės vairuoti neturinčio 24 metų vyro, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu sunkvežimiu „MAN“, vairuojamu 30-mečio vyro. Eismo įvykio metu sunkiai sužalotas „VW Golf“ vairuotojas ir kartu važiavę keleiviai: 21 metų vyras ir 22 metų moteris. Visi trys sužeistieji dėl daugybinių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

REKLAMA

Apie 14 val. 50 min. Kaune, Sukilėlių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankryžoje automobilio „Ford Fiesta“ 23 metų vairuotoja, sukdama į kairę nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Nissan Almera“, vairuojamo 42 metų moters ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu buvo sužeistas „Nissan Almera“ keleivis, 12 metų berniukas. Nepilnametis buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 15 val. Kaune, Antano ir Julijono Gravrogkų gatvėje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas neblaivaus 47 metų vyro, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „BMW“, vairuojamu 18-mečio vyro. Eismo įvykio metu buvo sužeisti abu vairuotojai ir du keleiviai. Automobilio „VW Golf“ vairuotojui nustatytas vidutinis, 2,45 promilės girtumo laipsnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 16 val. 30 min. Kaune, Kovo 11-osios g. ir Partizanų g. sankryžoje 52 metų automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas kliudė iš dešinės pusės ne pėsčiųjų perėjoje į važiuojamąją kelio dalį įbėgusį 9 metų berniuką. Nepilnametis dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę.

Apie 19 val. 40 min. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, automobilis „Renault Laguna“ atsitrenkė į priekyje važiavusius automobilius „Skoda Superb“ ir „Honda HR-V“. Automobilio „Renault Laguna“ vairuotojas iš įvykio vietos išvažiavo. Eismo įvykio metu buvo nežymiai sužeista 28 metų automobilio „Skoda Superb“ vairuotoja. Dėl eismo įvykio pradėtas tyrimas, kaltininkas ieškomas policijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų