REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelios minutės gamybos, šiek tiek laukimo ir saldūs javainių batonėliai paruošti! Šį kartą kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ šefas dalinasi savo receptu, kaip greitai ir lengvai patiems pasigaminti skanėstus namuose.

Kelios minutės gamybos, šiek tiek laukimo ir saldūs javainių batonėliai paruošti! Šį kartą kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ šefas dalinasi savo receptu, kaip greitai ir lengvai patiems pasigaminti skanėstus namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:

1. „Selga NATURE“ sausainių;

2. Avižinių dribsnių;

3. Klevų sirupo;

4. Žemės riešutų;

5. Balto arba juodojo šokolado;

6. Burnočio (Amaranto).

Į gerai įkaitintą keptuvę suberiame burnočius ir juos paspraginame (svarbiausia nesudeginame). Tuomet dubenyje sutrupiname „Selga NATURE“ sausainius, į tą patį indą suberiame avižas, žemės riešutus, užpilame viską klevų sirupu ir išmaišome. Sukapojame šokoladą ir sudedame į mišinį ir dar kartą išmaišome. Tuomet viską sudedame ant sviestinio popieriaus ir suformuojame mišinį į pailgą plokštainį bei dedame į šaldytuvą porai valandų. Mišiniui sustingus, supjaustome jį į pailgos formos batonėlius. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų