REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
 Lietuvaitė tarp gražiausių: modelis Karolina Toleikytė į Lietuvą parveža karūną (nuotr. asm. archyvo)

Modelis Karolina Toleikytė Gruzijoje, Tbilisyje vykstančiame „Miss Planet 2015“ konkurse pateko į gražiausių merginų trejetuką ir į Lietuvą atveža karūną. Ji įspūdingame Gala renginyje buvo išrinkta „Miss Planet 2015“antrągą „vicemiss“. Pati mergina pripažįsta, kad jai tai yra didelė ir svarbi, labai džiaugiasi.

17

Modelis Karolina Toleikytė Gruzijoje, Tbilisyje vykstančiame „Miss Planet 2015“ konkurse pateko į gražiausių merginų trejetuką ir į Lietuvą atveža karūną. Ji įspūdingame Gala renginyje buvo išrinkta „Miss Planet 2015“antrągą „vicemiss“. Pati mergina pripažįsta, kad jai tai yra didelė ir svarbi, labai džiaugiasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Viso konkurso metu lydėjo mane sėkmė ir pergalės. Tapau laimėtoja visų penkių rungčių (daugiausiai iš visų konkursančių)- nacionalinio kostiumo rungties, „miss bikini“ „Favourite Model Miss Planet 2015“ by „PatioART Advertising agency“, „The best model of GRP“ ir vakarinės suknelės pristatymo rungtyje- „Miss Elegancija“. Svarbu ir tai, kad pirmą kartą tarptautinių konkursų istorijoje Lietuvos atstovei pavyko laimėti ir nacionalinio kostiumo konkursą ir vakarinės suknelės konkursą“, - įspūdžiais ir pergalėmis savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje kelios min. po konkurso rašė mergina. Ji pripažįsta labai besidžiaugianti už Gruziją, nes čia ne tik vyko tarptautinis konkursas, bet ir šalies atstovė tapo nugalėtoja – tai Tika Babluan. Pirmąją „vice miss“ IŠkovojo Švedijos atstovė. Į finalinį penketuką dar pateko Ukrainos ir Rusijos atstovės.

REKLAMA

Nacionalinio kostiumo konkurse modelis puošėsi Dalios Duškesės ir Alginos Žalimienės sukurta suknele, suvert iš 25 tūkstančių įvairaus dydžio ir spalvų gintaro akmenėlių. „Gruzijoje ši suknelė sulaukė didžiausio dėmesio. Latvijos „L'official“ susidomėjo suknele taip pat, ir nori mano viršelio su gintarine suknele. Su ja teko pasirodyti net 6 kartus Tbilisyje renginiuose, visiems labai norėjosi prieiti ir nusifotografuoti, pamatyti unikalią ir pačią brangiausią, net 30 tūkstančių eurų įvertintą, konkurso suknelę“, - mena Karolina.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakoja, jog be galo daug komplimentų sulaukė ir didžiojo finalo išvakarėse.

Dar kartą be galo daug komplimentu sulaukiau didžiojo finalo išvakarėse, kai komisija išvydo merginą pasipuošusia Liutauro Salasevičiaus vakarine suknele. Sidabro spalvos, gausybė žėrinčių karoliukų siuvinėta ir kuteliais dabinta suknelė buvo pripažinta gražiausia suknele.

Liutaurai, tai buvo taip nuostabu, jaučiausi tikra Karalienė- karūną parvežu Tau. Tu mylimiausias mano dizaineris!“, - rašė Karolina. Per talentų šou mergina grojo fortepijonu. „Šiam pasirodymui mane papuošė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šviesia, perregimu siuvinėtu viršumi ir ilgu tiulo sijonu, trimis mėlynais laikrodžiais papuošta suknelė sulaukė daugybės komplimentų. Taigi turėjau pačias gražiausias iš sukneles konkurse ir visos jos - lietuvių dizainerių talentas. Tai sakau, ne todėl , kad noriu pasigirti, bet todėl, kad noriu pasidžiaugti, kad puošiausi lietuvių dizainerių rankomis sukurtomis suknelėmis! Ir jos buvo gražiausios! Ačiū jums, nesustokit kurti!“, - dėkojo konkurso viena iš nugalėtojų.

Pačioje pabaigoje mergina pridūrė: „Būsiu atvira, norėjau Lietuvai parvežti pagrindinę karūną. atidaviau širdį ir įdėjau labai daug pastangų. Žinau, kad iki pagrindinės karūnos man pritūko Gruzijos ir Rusijos atstovų, kurie buvo komisijoje, balsų.

REKLAMA

Kiti teisėjai: iš Pietų Afrikos, Turkijos, Italijos, Graikijos, Albanijos, dalis Gruzijos teisėjų ir Lenkijos skyrė man aukščiausius balus šiame konkurse ir finale atvirai piktinosi rezultatais, bei mano užimta vieta. Didžioji dalis komisijos nesifotografavo bendroje nuotraukoje su“ Miss Planet nugaletoja“ bei Pirmaja „vicemis:. Nuotraukoms pozavo tik su manim ir Ukraina.

Bet kokiu atveju, Gruzija nuostabi šalis. Pamilau tą tradicijų pilną, svetingą šalį. Labai tikiu, kad sugrįšiu ten greitai“, - rašė mergina, kuri iškart po konkurso skrido namo, nes, kaip pripažino, labai nori išsimiegoti savo lovoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų