REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei Kauną galime vadinti Lietuvos krepšinio sostine ir krepšinio namais, tai tv3.lt galime drąsiai vadinti naujienų portalu, kur yra daugiausiai naujienų ir vaizdo medžiagos iš Europos krepšinio čempionato Eurobasket 2015.

Jei Kauną galime vadinti Lietuvos krepšinio sostine ir krepšinio namais, tai tv3.lt galime drąsiai vadinti naujienų portalu, kur yra daugiausiai naujienų ir vaizdo medžiagos iš Europos krepšinio čempionato Eurobasket 2015.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 televizija jau daugiau nei dešimt metų yra krepšinio televizija. Žiūrovai įsijungę TV3 kanalą kiekvienais metais tiesiogiai gali stebėti įdomiausias krepšinio kovas  iš Europos ir pasaulio čempionatų. 

REKLAMA

Kasmet TV3 televizija į čempionatus siunčia ne tik komentatorių, bet ir TV3 žinių tarnybos žurnalistus. Tačiau šiemet į Europos pirmenybes išvyko kaip niekada gausi komanda.

Didžiausia lietuvių komanda

Pirmą kartą TV3 televizija ir naujienų portalas tv3.lt į krepšinio čempionatą išsiunčia net 8 profesionalus. TV3 žinios deleguoja sporto žinių vedėją Aurimą Tamulionį su žinių operatoriumi Artūru Beiner. Naujienų portalui tv3.lt atstovaus sporto žurnalistas Aurimas Kuckailis ir fotografas Ruslanas Kondratjevas.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas laidų vedėjas ir krepšinio komentatorius Mindaugas Rainys ne tik komentuos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės varžybas, bet ir kurs pramoginę-informacinę laidą apie krepšinio čempionatą „Tiesiai iš Eurobasket 2015“. Kurti laidą jam pagelbės operatorius Marius Strumilas.

Kad TV3 televizijos ir tv3.lt žiūrovai galėtų mėgautis aukščiausios kokybės vaizdu, pasirūpins net du į čempionatą išvykę profesionalūs vaizdo montažo režisieriai Linas Laugalis ir Gražvydas Skinderis.

Daugiausiai vaizdo naujienų ir transliacijų

Dauguma žiniasklaidos priemonių taip pat nušviečia Europos krepšinio čempionatą, tačiau tik tv3.lt portale jūs galėsite tiesiogiai stebėti Eurobasket 2015 ir sirgti už Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi TV3 turi išskirtines transliacijų teises, portale tv3.lt pamatysite kitų komandų varžybų įdomiausius ir svarbiausius epizodus, lemtingus metimus ir gražiausius dėjimus.

Be to, portalo žurnalistai pateiks svarbiausius ir įspūdingiausius Lietuvos rinktinės varžybų momentus bei parodys tai, kas lieka „už kadro“ ir vyksta per minutės pertraukėles – gražuolių šokėjų pasirodymai ar kurioziškos situacijos.

tv3.lt neapsiribos tik transliacijomis. Portalo lankytojai galės pamatyti daugybę krepšininkų ir rinktinės trenerių vaizdo komentarų, ekspertų nuomonių ir paprastų sirgalių „liaudies balso“.

REKLAMA

Prieš ir po Lietuvos rinktinės varžybų TV3 žiūrovai galės žiūrėti laidą „Tiesiai iš Eurobasket 2015“. Joje ne tik svarbiausios čempionato naujienos, bet ir užkulisiai – kaip viešbutyje įsikūrė krepšininkai, kaip sirgaliai gyvena Rygoje ir Prancūzijoje bei daugybė kitų naujienų.

TV3 ir tv3.lt komanda Europos krepšinio čempionate (nuotr. TV3) 

Naujienų pulsas – greitai ir įdomiai

TV3 žurnalistų komanda parodys kuo alsuoja ir gyvena Europos krepšinio čempionato svečiai ir dalyviai – kiek kainuoja kepsnys ar nakvynė ir kaip sekasi mūsų šalies sirgaliams.

REKLAMA

Lietuvoje liekanti žurnalistų komanda pateiks krepšinio ekspertų vertinimus, komentarus ir prognozes. Be to, praneš visų likusių turnyro komandų rezultatus, žvaigždžių komentarus ir svarbiausias čempionato naujienas.

Visų čempionato varžybų rezultatus galėsite sekti tiesiogiai, o jas lydės išsami, „gyva“ statistika. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų