REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Malavyje Madonnai (Madonai) lankantis našlaičių prieglaudoje, kurioje kadaise gyveno jos globojamas berniukas, moksleiviai apmėtė akmenimis žurnalistų automobilius ir neleido jiems priartėti prie žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

JAV dainininkė, segėjusi afrikietiško stiliaus sijonu ir mūvėjusi odiniais batais iki kelių, galiausiai numalšino prie našlaičių prieglaudos "Vilties namai" kilusį incidentą, pakviesdama žurnalistus užeiti į vidų, kur ji pozavo fotografams kartu su vienerių metų globotiniu Davidu Banda (Deividu Banda).

REKLAMA

Liudininkai teigė matę biologinį Davido tėvą Yohane`ą Bandą (Johaną Bandą) bendraujant su savo sūnumi. Tuo metu Madonna atskirai kalbėjosi su kitais našlaičiais.

"Nuostabiai", - žurnalistams atsakė 48 metų Madonna, kai buvo paklausta, kaip jaučiasi sugrįžusi į Malavį. Pernai per pirmąją kelionę šioje skurdžioje Pietų Afrikos šalyje jos planai įsivaikinti Davidą Bandą buvo sukėlę kontroversiją ir žiniasklaidos sujudimą.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė, kurią pasitiko grupė dainuojančių našlaičių, tvirtino nežinanti, ar šio vizito metu Davidas matėsi su savo biologiniu tėvu.

Juodos ir geltonos spalvų uniformomis vilkėję Mčindžio vidurinės mokyklos mokiniai mėtė akmenis į žurnalistų automobilius ir suformavo apsauginį žiedą aplink prieglaudos pastatą. Policija taip pat neleido reporteriams įvažiuoti paskui koloną į prieglaudos kompleksą.

"Prieglauda mums nurodė neleisti jokių žurnalistų, nes tai yra privatus vizitas", - sakė vienas policininkas.

Našlaičių prieglaudos direktorius pirmadienį pažadėjo, kad Madonnos vizito metu bus sustiprintas saugumas. Jis pridūrė, kad dainininkės atstovai prašė apsaugoti ją nuo spaudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai Madonna pakvietė žurnalistus į prieglaudos vidų, kur atsakė į kelis klausimus ir papozavo fotografams su Davidu bei savo dukra Lourdes (Lurdes).

Madonna kartu su Davidu, Lourdes ir savo vyru Guy Ritchie (Gajumi Ričiu) į Malavį atvyko pirmadienį ir nuo tada yra sekiojama minios žurnalistų.

Madonnos atstovė spaudai paneigė žiniasklaidos pranešimus, esą dainininkė planuoja Malavyje įsivaikinti antrą vaiką.

Madonna finansuoja naujos klinikos statybas Malavio Gumuliros kaime ir remia pagalbos organizacijų pastangas pagerinti šios šalies maisto ir švietimo kokybę.

Jos vizitas vyksta maždaug po pusmečio, kai jai buvo suteiktos laikinos Davido globos teisės. Berniukas su Madonna ir G.Ritchie gyvens pusantrų metų, o po to Malavio vyriausybė nuspręs, ar šeima galės įsivaikinti Davidą visam laikui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų