REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šios žavios ir dinamiškos raudonplaukės nepastebėti tiesiog neįmanoma. Agnė Gilytė savo charizma ir energija užlieja visus esančius šalia. Garsi Lietuvos stilistė, knygos autorė, seminarų lektorė – atrodo, veiklos jau per akis, tačiau ji dar ir antrojo vaikelio besilaukianti jauna mama.

Šios žavios ir dinamiškos raudonplaukės nepastebėti tiesiog neįmanoma. Agnė Gilytė savo charizma ir energija užlieja visus esančius šalia. Garsi Lietuvos stilistė, knygos autorė, seminarų lektorė – atrodo, veiklos jau per akis, tačiau ji dar ir antrojo vaikelio besilaukianti jauna mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Esi žmona, jauna mama, itin populiarios knygos autorė, tikrai nepagražinsiu sakydama, kad esi žinomiausia Lietuvos stilistė. Kaip viską suspėji? Kokia Tavo sėkmės paslaptis?

REKLAMA

- Žmogus daug padaro, kai stengiasi ir daro. Jeigu džiugina tai, ką darai, sunku būna atsijungti ir nedirbti. Nors savo veiklos darbu tikrai nevadinu. Greičiausiai tai yra mano gyvenimo būdas. Noras mano akyse ir degimas, matyt, ir yra manos sėkmės paslaptis.

- Papasakok plačiau apie savo naujus projektus?

- Šiuo metu dirbu ties dviem leidiniais. Pirmasis - tai paaugliams skirta knyga, kuri skaitytoją pasieks žiemos pradžioje. Tai tarsi „Spintologijos“ tęsinys, tačiau skirtas 11-19-os metų auditorijai. Jis turėtų padėti susigaudyti grožio ir aprangos problemose. Juk visi kažkada buvome paaugliais ir tikrai pamename bei žinome, koks tai yra jautrus ir sudėtingas laikotarpis. Dažnai kompleksuojama dėl išvaizdos, maištaujama... Sudarėme „fix“ grupę, kurios dėka bandėme išsiaiškinti šių dienų paauglių opias temas, kad knygoje būtų kalbama kuo tiksliau apie tai, kas jaunimui įdomu ir svarbu stiliaus tematika. Kitas mano projektas, kuris pasirodys dar prieš knygą paaugliams, tai darbo kalendorius – „shoppingo“ ir spintos gidas. Tai bus patogaus formato, „kišeninė“ knygelė, kurioje bus pateikta visa naudinga informacija: kada, kur ir ką geriausia pirkti ar nepirkti Lietuvoje. Joje bus surašyti išpardavimų sezonai, kokį rūbą ar aksesuarą, kada geriausia įsigyti, o kada susilaikyti ir geriau palaukti. Kiek teko domėtis, tai net pasaulyje analogo neturintis tokio tipo leidinys.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar tikrai Lietuvos moterims vis dar nėra ko apsirengti?

- Aš visada stengiuos „nepririšti“ prie savęs klientės. Mano tikslas yra jai patarti ir parodyti tai, ką ji vėliau sugebės savo garderobo formavime pritaikyti jau pati, be manęs. Praktikoje jau susidėliojo taip, jog dažniausiai su viena kliente dirbu du sezonus, vėliau pereinu prie naujų klienčių rato. Na, o garderobo formavimo klaidos, pas visas tos pačios: emocinis pavienių daiktų apsipirkimas, savo dabartinio kūno formų nematymas ar nenoras matyti, nesugebėjimas formuoti vientiso ir tarpusavyje derančio garderobo ir dar daug dalykų, apie kuriuos būtų galima parašyti atskirą knygą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Pakalbėkime šiek tiek apie pačios stilių. Kokius mėgsti nešioti nuo saulės akinius?

- Šiai vasarai esu išsirinkus dvejus akinius nuo saulės. Vieni akiniai, kaip aš vadinu, geros nuotaikos akiniai. Tai gelsvo stiklo aviatoriaus formos akiniai. Juos nešioju, kai saulė šviečia silpnai, kitaip jie akintu. Kiti - tai tamsiai rudos spalvos, šiek tiek retro stiliaus, masyvių rėmelių šio sezono kolekcijos „Alexander Mcqueen“ firmos akiniai. Akinius, kaip ir bet ką kitą, reikia rinktis pagal save ir tai kas tau tinka. Kadangi nesiskundžiu plaukų gausa ir jų voliumu, tai smulkūs ir maži akiniai man tiesiog atrodytu juokingai ir nesižiūrėtų.

REKLAMA

- Artėja ruduo, kokį rūbą ar aksesuarą patartum įsigyti?

- Aš pasikartosiu, bet reikia galvoti ne apie vieną daiktą, o apie visumą. Nepulkite pirkti ultra madingų batų ar palto. Geriau įsigykite kažkokį įdomų papuošalą ar pasikeiskite kvepalus. Šaltojo sezono metu pamirškite visus gaivius ir vaisinius aromatus ir pereikite prie sunkesnių ir duslesnių natų. Nepamirškite, jog kvapas - jūsų kostiumo dalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų