REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šalčininkų rajono gyventoją apiplėšė policininkais apsimetę jaunuoliai.

 Šalčininkų rajono gyventoją apiplėšė policininkais apsimetę jaunuoliai.

REKLAMA

Sekmadienį į Šalčininkų rajono policijos komisariatą kreipėsi 57-erių metų vyras. Jis pareiškė, kad šeštadienį apie 12 val. Pupiškių kaime, pasibeldę į jo namo duris ir prisistatę policijos pareigūnais, užėjo du nepažįstami vaikinai.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas atėjūnų buvo su kauke, trečias vaikinas tuo metu buvo pasilikęs namo kieme. Užėję vaikinai sumušė šeimininką ir pagrobė 470 eurų, asmens tapatybės kortelę, pasą, banko mokėjimo kortelę ir mobiliojo ryšio telefoną. Nukentėjusysis į medikus nesikreipė, pranešė policija.

REKLAMA

Nuo sukčių ir apsimetėlių nukentėjo ir Panevėžio apskrities gyventojai.

78 metų panevėžietė pranešė, kad antradienį 13 val. telefonu paskambino nepažįstamas vyriškis. Prisistatęs policijos pareigūnu, pasakė, kad neva marti lipdama laiptais sužalojo mergaitę ir jos operacijai reikalingi pinigai. Iš pensininkės sukčius išviliojo 1 400 eurų.

87 metų Biržų gyventoja pranešė, kad antradienį 9.20 val. atėjo moteris. Apsimetusi socialine darbuotoja, ir, nukreipusi dėmesį, pavogė piniginę su 2 000 eurų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų