REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visada elegantiška, moteriška ir pasitikinti savimi Kristina Kaikarienė - prabangių ir išskirtinių vestuvių organizatorė, TV3 nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvė prisipažino, kad ją žavi Italija.

Visada elegantiška, moteriška ir pasitikinti savimi Kristina Kaikarienė - prabangių ir išskirtinių vestuvių organizatorė, TV3 nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvė prisipažino, kad ją žavi Italija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Būsiu banali, bet Italija visada žavi savo stiliumi. Moterų sugebėjimas paprastą, bet žavingą trikotažinę suknutę paversti iš paplūdimio į vakarinį rūbą, tikrai stebina!“, - juokėsi pašnekovė.

REKLAMA

- Kristina, daug keliaujate ir tikiu, jog sutinkate daug skirtingų žmonių. Kaip stiliaus suvokimas skiriasi skirtinguose, Jūsų pamatytuose pasaulio kraštuose?

- Stilius kiekviename mieste, o juo labiau krašte, skiriasi. Būsiu banali, bet Italija visada žavi savo stiliumi. Moterų sugebėjimas ten paprastą ,bet žavią trikotažinę suknutę paversti iš paplūdimio į vakarinį rūbą, tikrai stebina! Gausa papuošalų neperžengia tos plonytės ribos tarp „stilinga“ ir „pigu“. Visada matoma silueto linija. Žaviai ir lyg atsainiai vyrai dėvi švarkus, pasiriša šalikus, kaklaskares. Lyg kristi ruošiasi švarko kišenėj įsodinta skarutė. Net jaunimas ir su juo siejama gatvės mada: visada stilingi kitaip nei, tarkim, vokiečiai ar britai. Sutvarkyti, žvilgantys plaukai, madingai pataršyti. Mane žavi jų atsaini ir nepaprastai patraukli elegancija. Na, ir prancūzai! Elegantiškos ponios... Bateliai ir dailiai užmesta ant pečių skarelė.

REKLAMA
REKLAMA

- Daug diskusijų sukelia dabartiniai grožio standartai. Ne naujiena, jog dirbantis su klientu įvaizdžio stilistas neapsiriboja tik madingais rūbais, bet ir „grožio peilio“ tendencijas turi išmanyti. Kokia Jūsų nuomonė apie visa tai?

- Kvailai atrodo mergina, turinti dailią nosytę ir krūtinę prašanti pakeisti į, tarkim, tuo metu madingos aktorės išvaizdą. Toms, kurioms jau tikrai ne 18-a metų, viskas kas sukurta jaunystės ir dailios išvaizdos išsaugojimui - tvirtas taip! Daili išvaizda - tai ir nuotaika, ir akių spindesys. Tik darytis tai reikėtų dėl savęs, o ne tam, kad susirastum vyrą ar tikėtumeisi, jog plastinė chirurgija pakeis tavo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Mados renginys, kuris jus sužavėjo?

- Esu dėkinga už stilingą ir gražų renginį Viktorijai Jakučinskaitei, taip pat už šou ir gėrį akims Juozui Statkevičiui.

- Kokius nuo saulės akinius turite savo rankinėje šią vasarą?

- „Tom Ford“, „Chanel“ ir „Cristian Dior“. Akinius nuo saulės dėviu ištisus metus, mėgstu su stambesniais rėmeliais, kurie apsaugo vairuojant nuo saulės šoninių spindulių.

- Pirmas pirkinys, kuris atsidurs jūsų rudenio garderobo spintoje?

- Kažkuri iš Ramūnės Piekautaitės kurtų palaidinių... Ir tai nepriklauso nuo sezono. Mėgstu Ramūnės kuriamus drabužius. Nesvarbu, pirkti jos rūbai vakar ar prieš penkis metus, jie atrodo visada stilingai: ar tai megztukas, ar palaidinė, ar paltas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų