REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
 Filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ filmavimo aikštelė (Tautvydo Tarasevičiaus nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Tik tv3.lt portale naujoje rubrikoje KUNIGO SHORT’AI išvysite specialius kino filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ užkulisius. Tai dar niekam nematyti kadrai tiesiai iš filmavimo aikštelės.

7

Tik tv3.lt portale naujoje rubrikoje KUNIGO SHORT’AI išvysite specialius kino filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ užkulisius. Tai dar niekam nematyti kadrai tiesiai iš filmavimo aikštelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Specialūs trumpučiai, kuriuose pasirodys visos filmo žvaigždės, žiūrovus privers juoktis iki ašarų. Šiuose prodiuserinės kompanijos „Singing Fish“ kurto filmo „short‘uose“ bus galima pamatyti nepavykusius kadrus bei išgirsti pačių aktorių ir kūrybinės komandos filosofines mintis apie kriminalinės komedijos pagal Žemaitės apsakymo motyvus kūrimą.

REKLAMA

Kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“

Kriminalinės komedijos „Kunigo naudą velniai gaudo“ veiksmas vyksta šių dienų miestelyje tragiškai mirus (užkritus naujam varpui) klebonui. Kur slypi klebono sukrauti turtai, ir kam palikimu atiteks jo pinigai? Ne vienas miestelėnas, aukojęs kelis dešimtmečius bažnyčiai, jaučiasi turys teisę į klebono užgyventą turtą. Tad ima jį paslapčia grobstyti.

REKLAMA
REKLAMA

Į miestelį, likimas atveda ir itartinos reputacijos „verslininko“ ALEKSANDRO persekiojamą pagrindinį herojų REMIGIJŲ. Jis atklįsta čia ne tik sprukdamas, bet ir sulaukęs žinių apie mirštantį tėvą. Bet svarbiausiai jį iš ALEKSANDRO gniaužtų galintį išvaduoti didelį palikimą.

REMIGIJAUS miestelyje taip pat laukia jį mylinti ir vesti trokštanti mirusio klebono šeimininkė BIRUTĖ. Moteris bijo likti senmerge, o apie ne jauną amžių jai vis primena jos motina, apsukruolė ANELĖ. Tiesa, REMIGUČIO ir ANELĖS spaudimas privers nuolankią ir gerą BIRUTĘ pasikeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

REMIGUČIUI manant, kad paspruko nuo didžiulės grėsmės įvyksta likimo posūkis. Į miestelį sužinojęs, kad mirė brolis klebonas vyksta ir ALEKSANDRAS su savo bendrais.

Patekdami į netikėčiausias, absurdiškas ir kriminalinio prieskonio turinčias situacijas filmo personažai stenksis iš jų išsisukti arba jomis pasinaudoti. Taip pasirodo gerosios ir blogosios personažų savybės. O akis aptemdęs gobšumas atsiskleidžia visomis spalvomis.

Juoktis iki ašarų priversianti kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“ siekia parodyti, ne tik koks gražus ir naujas yra kaimas, kokie nevykeliai yra piktadariai, bet ir kad amžinos vertybės visuomet yra ir bus. Nesvarbu ar tu gyveni 2015 m. ar 1903 m.

Kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“ – didžiuosiuose kino ekranuose jau nuo 2015 m. lapkričio 13 dienos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų