REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Policija tikrina vairuotojus Pylimo ir Geležinio Vilko gatvėse nuotr. Broniaus Jablonsko

Policijai šeštadienį po vidurnakčio įkliuvo girtas dviratininkas, keturi girti vairuotojai vyrai ir trys – moterys.

67

Policijai šeštadienį po vidurnakčio įkliuvo girtas dviratininkas, keturi girti vairuotojai vyrai ir trys – moterys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bene daugiausiai girtų vairuotojų savaitgaliais sulaikoma prie išvažiavimų iš Vilniaus senamiesčio. Iš karto po vidurnakčio policija pradėjo tikrinti automobilius Pylimo gatvėje. Vos po kelių minučių sustabdytas 51 metų „VW Passat“ vairuotojas, jam nustatytas lengvas 0,45 prom. girtumas.

REKLAMA

24 metų „Peugeot“ vairuotoja neigė vartojusi alkoholio, tačiau negailestingas matuoklis parodė 0,58 prom. Prisipažinusi, kad vis gi gėrė alaus, bet tik vieną bokalą, mergina tvirtino išsitirsianti kraują girtumui paneigti.

„Subaru“ vairuotojas irgi tikino išgėręs tik vieną alaus, o pripūtė 0,83 prom. Vyriškis tikino iki šiol neturėjęs jokių nuobaudų, esą dėl šio incidento teks vėl išvykti į Prancūziją dirbti ir gyventi. Paaiškėjo, kad kitą savaitę teismas turi nagrinėti jo skundą dėl už chuliganišką vairavimą atimto pažymėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Pylimo gatvėje sustabdytas ir girtas dviratininkas, jam nustatytas 1,25 prom. girtumas. Tiek pat įpūtė ir visureigio BMW vairuotojas. Vyras nesielvartavo: paskambino bičiuliams, kad jį su jo kompanija policijai surašius protokolą nuvežtų, kur jiems reikia. Blaivų vairuotoją surado ir BMW su dviem draugėmis važiavusi moteris. Ji įpūtė 1,04 prom.

Paryčiais iš senamiesčio išvažiuojančių automobilių sumažėjo, todėl pareigūnai nusprendė važiuoti į Geležinio Vilko gatvę, prie Edukologijos universiteto. Čia automobilių buvo daug – įkliuvo ir girtų vairuotojų. Į žvejybą išsiruošęs „VW Passat“ vairuotojas įpūtė 0,55 prom. Žvejybą teko atidėti, dėl lengvo girtumo jam greičiausiai metams bus atimtas pažymėjimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švintant sulaikyta ir girčiausia vairuotoja – 18-metė mergina. Pavasarį pažymėjimą gavusi vairuotoja automobiliu „Toyota Yaris“ stabdoma vos neužvažiavo ant policininko ir sustojo tik už šimto metrų. Į alkotesterį ji pūtė labai neryžtingai, vis anksčiau laiko nustodama. Merginai akivaizdžiai pynėsi liežuvis, žadėjo tuoj pat išsikviesti policiją ir teismą.

„Su manimi susitiksime teisme ir netgi Aukščiausiame, Konstituciniame, bet kokiame teisme“, - sakė 18-metė. „Eisime iki prezidentinio lygio, aš ryšių turiu“, - sakė pradedanti vairuotoja. Jai galioja vadinamoji nulinės promilės riba. Galiausiai merginai pavyko papūsti. O matuoklis parodė 1,49 prom. - tai dar lengvas girtumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų