REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lenktynininkas Dainius Matijošaitis atkirto viešo jo atsiprašymo laukiančiam Ugniui Kiguoliui.

Lenktynininkas Dainius Matijošaitis atkirto viešo jo atsiprašymo laukiančiam Ugniui Kiguoliui.

REKLAMA

„Kelionėje šiek tiek išalkau ir pasidarė įdomu koks gi braliukų latvių mėgstamiausias patiekalas, nes pagal žiniasklaidą ir socialinius tinklus tai šiandien Lietuvoje kažkokia nacionalinė bulvių plokštainio (liaudyje vadinamo "Kugelio") diena... Skanaus!!!”, - rašė Dainius Matijošaitis (red. pastaba - kalba netaisyta)

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad verslininkas Ugnius Kiguolis kreipėsi į Kauno miesto savivaldybės etikos komisiją ir Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, reikalaudamas viešo jo sūnaus atsiprašymo ir neteisingos informacijos paneigimo.

REKLAMA

„Toli gražu ne kiekvienas pastebės ant šiandienos žurnalo viršelio tą gražią... mašiną... Prisipažinsiu, kai gavau skambutį su prašymu „paskolint savo lenktyninį automobilį vienos porelės fotosesijai“ pirma mintis buvo „Šaltiena ir Kugelis“ (supraskite kaip norite) ir jau buvau paruošęs griežtą „NE“, – liepos pradžioje socialiniame tinkle „Facebok“ rašė Dainius Matijošaitis.

Pravardė viešoje erdvėje įsiutino kaunietį verslininką, kurio pateiktame pareiškime rašoma: „Ugnius Kiguolis ir Monika Šalčiūtė suprato, kad Dainiaus Matijošaičio paskyroje įvardinta porelė „Šaltiena ir Kugelis“ turėta omeny būtent Ugnių Kiguolį, jį pavadinant „Kugelis“ ir Moniką Šalčiūtę, ją pavadinant „Šaltiena“.

Pasidalinęs prašymo dėl viešo informacijos paneigimo nuotrauka socialiniame tinkle, verslininkas neslėpė laukiantis atsiprašymo. „Bus įdomu pamatyti, ar nepritrūks lenktynininkui sportinės ir politinės drąsos atsiprašyti. Ar įjungęs kvailumą įrodinės, kad kažką kita norėjo pasakyti. Linkiu tau, Dainiau, gyvenime ir politikoje neslidinėti taip kaip trasoje“, – socialiniame tinkle rašė U.Kiguolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų