REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
S. Mykolaitytė Norvegijoje (nuotr. asm. archyvo)

Modelis Solveiga Mykolaitytė keturioms dienoms mėgavosi Norvegijos grožiu.

17

Modelis Solveiga Mykolaitytė keturioms dienoms mėgavosi Norvegijos grožiu.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA

„Ne, nuo karščių nebėgau. Buvo proga išvykti pailsėti, tad sugalvojau, kad būtų smagu sugrįžti į Norvegiją“, – dalindamasi kelionės įspūdžiais su naujienų ir pramogų portalo tv3.lt komanda šypsojosi pašnekovė, į šalį sugrįžusi trečiąjį kartą.

REKLAMA

„Pirmąjį buvau dar studijų laikais, išvykusi padirbėti vasaros sezonui įprastų emigrantų darbų. Tuomet, kartu su draugais, gyvenau Osle tris mėnesius. Automobilių salone paimdavome naujus automobilius, juos sutvarkydavome, užklijuodavome specialius lipdukus ir nuvarydavome atgal į saloną arba garažus. Uždirbtus pinigus išleidome kelionėms po Norvegiją, pavyko ir studijoms pinigėlių pasilikti“, – atskleidė Solveiga.

Mergina pasakojo šį kartą skridusi į Alesundo miestą ir keliavusi į šalies šiaurę. „Aplankėme fiordus. Įspūdį paliko ir žymusis Trolių kelias, kuris yra atidaromas tik vasaros sezonui, kadangi tai vienas pavojingiausių ir gražiausių pasaulyje kelių“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Solveiga šypsojosi – šalyje lankėsi pačiame braškių sezono įkarštyje. „Pilnos pakelės braškių prekeivių, o pačios uogos tokios gražios ir skanios!“, – Norvegijos gamtos dovanomis džiaugėsi modelis.

Kokią pinigų sumą Solveiga patartų pasiimti keliautojams, susiruošusiems į Norvegiją? „Konkrečios sumos įvardyti negaliu, tačiau šalis tikrai yra labai brangi. Tiesą sakant, viena iš brangiausių, kurioje man yra tekę būti. Pasiruoškite įspūdingoms kainoms. Tarkime, buteliukas vandens degalinėje jums atsieis 2 eurus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų