REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Billas Cosby'is (nuotr. SCANPIX)

Dar trys moterys trečiadienį pareiškė patyrusios Billo Cosby prievartą, o viena jų tvirtina, kad legendinis JAV komikas privertė patenkinti jį oraliniu būdu.

Dar trys moterys trečiadienį pareiškė patyrusios Billo Cosby prievartą, o viena jų tvirtina, kad legendinis JAV komikas privertė patenkinti jį oraliniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorės Eden Tirl ir Linda Ridgeway Whitedeer bei buvusi skrydžių palydovė Colleen Hughes į žiniasklaidą kreipėsi Los Andžele.

REKLAMA

Jos yra vienos iš daugiau nei 40 moterų, kurios tvirtina patyrusios B.Cosby lytinę prievartą.

78 metų afroamerikiečio B.Cosby - nuostabaus komiko ir talentingo aktoriaus, kuris devintajame dešimtmetyje rodytoje milžiniško populiarumo sulaukusioje televizijos situacijų komedijoje „Kosbio šou“ (The Cosby Show) įkūnijo mylimą šeimos daktarą, reputacijai šis skandalas sudavė triuškinamą smūgį, o jo karjera pakibo ant plauko.

REKLAMA
REKLAMA

L.Ridgeway Whitedeer sakė, jog su B.Cosby susipažino 1971 metais per pokalbį dėl darbo.

„Jo puolimas buvo greitas, preciziškai tikslus ir netikėtas“, - sakė moteris, pridūrusi, kad komikas privertė ją patenkinti jį oraliniu būdu.

Tuo tarpu E.Tirl pasakojo, kad prievartą patyrė filmuojant „Kosbio šou“.

C.Hughes savo ruožtu sakė, kad su komiku susipažino per skrydį į Los Andželą. Po skrydžio jis pakvietė ją papietauti į vieną Beverli Hilso viešbutį, o vėliau pasiūlė išgerti šampano jo kambaryje.

Po kurio laiko atsibudusi moteris sako supratusi, jog buvo išprievartauta.

„Gyvenau slegiama baisios paslaptis apie tai, ką man padarė Billas Cosby, - sakė ji. - Niekam to nesakiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šioms trims moterims ir kitoms numanomoms B.Cosby aukoms atstovaujanti advokatė Gloria Allred dalyvavo trečiadienio spaudos konferencijoje.

Advokatei jau pavyko pasiekti nedidelę pergalę, kai Los Andželo aukštesnės instancijos teismo teisėjas neseniai nurodė aktoriui spalio 9 dieną prisiekus duoti parodymus dėl vienos moters kaltinimų. Ji tvirtina, kad būdama nepilnametė buvo B.Cosby apsvaiginta ir išprievartauta.

Iš viso jau beveik pusšimtis moterų yra viešai apkaltinusios garsų komiką seksualiniu užpuolimu. Šie incidentai įvyko laikotarpiu nuo praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio iki 1996 metų įvairiose Jungtinių Valstijų vietose.

REKLAMA

Praėjusį mėnesį B.Cosby lytiniais nusikaltimais kaltinančios 35 moterys drauge nusifotografavo žurnalo „New York“ viršeliui ir papasakojo stulbinamai panašias istorijas apie patirtą seksualinę prievartą.

Tarp šių moterų yra manekenių, padavėjų, „Playboy“ merginų ir moterų, anksčiau dirbusių pramogų versle. Viena jų tvirtina, kad B.Cosby ją išprievartavo, kai ji buvo palaužta skausmo dėl šešerių metų sūnaus mirties.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų