REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Martynas Starkus (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jei kurtų filmą, rašytų knygą, jų pagrindinis herojus būtų Vytaras Radzevičius. Kodėl? Nes, pasak jo amžino bendrakeleivio, draugo Martyno Starkaus – jis jį geriausiai pažįsta, todėl tai būtų labai lengva užduotis.

14

Jei kurtų filmą, rašytų knygą, jų pagrindinis herojus būtų Vytaras Radzevičius. Kodėl? Nes, pasak jo amžino bendrakeleivio, draugo Martyno Starkaus – jis jį geriausiai pažįsta, todėl tai būtų labai lengva užduotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Niekas net neabejoja, jog puikusis didžiausio muzikinio televizijos projekto „X Faktorius“ vedėjas, televizijos „Banzai“ vedėjas M. Starkus moka puikiai juokauti, tačiau dar nesate girdėję, kas minėtoje poroje yra tikras moterų širdžių ėdikas. Apie gyvenimą, bet labai linksmai.

REKLAMA

Kas dabar vyksta jūsų gyvenime? Visko tiek daug...

Mano gyvenime visada labai visko daug: darbas, kuris susideda iš daugybės skyrių, šeima, vaikai, o dabar atsirado dar ir triušis. Mano gyvenimas labai užimtas.

Triušis?

Mano vidurinioji dukra gimtadienio proga gavo triušį, tai jis mūsų šios savaitės pagrindinis herojus. Jo vardas yra Olofas, kaip iš animacinio filmuko „Frozen“.

Nebus taip, jog triušis atsidurs jūsų priežiūroje?

Šiuo momentu darbas pasiskirsto tolygiai, bet ateityje visko gali būti. Gerai, nes tai vaikams yra lakmuso popierėlis, kad galėtume pasižiūrėti, kaip jie sugeba rūpintis. Vaikams to reikia. Tokios tos mano gyvenimo problemos.

REKLAMA
REKLAMA

Daug nuo „Tangomanijos“ laikų prabėgo. Kaip vertinate visą šį etapą, daug jaudulio?

Jau turiu dvidešimt metų aktyvios veiklos televizijoje, o jei dar pridėjus šiek tiek radijo, tai beveik ketvirtį amžiaus kažką veikiu. Bet šiandien pagalvojau parduotuvėje, kad aš bijau tų Lietuvos žvaigždžių.

Tikrai prisibijau, nes, nežinau kodėl, gi jie geri žmonės, tačiau nejaukiai jaučiuosi. Toks jums ir atsakymas dėl jaudulio. Kuriuos pažįstu daugiau yra drąsiau, mažiau – daugiau jaudulio. Nieko daug neišdrąsėjau per visą šį laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kur geriausiai mintys plėtojasi? Parduotuvėje?

Mintys geriausiai sukasi kažkur užsidarius. Man jaukiausia darbo kabinete, ramiai, tik tada galiu galvoti, rašyti, apmąstyti padarytus darbus.

Kokių siekių turite?

O jėzau...Sportinių aukštumų vargu ar pasieksiu, su tuo reikia susitaikyti. Vargu, kad išmoksiu groti muzikiniais instrumentais, nors ir labai svajojau. Mano siekiai kuklūs – išauginti vaikus gerais žmonėmis, ir kad nemuštų senatvėje.

Tiek daug šalių esate aplankęs. Niekada nenorėjote ilgam nusėsti?

Ne, niekada. Nebent išvažiuoti ilgoms žiemos atostogoms. Būtų neblogai, bet atsibostų nieko neveikti.

REKLAMA

Turite tolimesnių planų su Vytaru Radzevičiumi?

Jau buvome labai toli – Austalijoje, tai dabar nebent iki Marso.

Arba mėnulio?

Ten nėra, ką veikti. Nėra barų, jokių moterų.

Kas daro jus laimingu?

Kasdienybė. Šiandien esu laimingas, nes vakar „Liverpool“ laimėjo. Dėl to, kad susitinku su draugais, geras oras, kurio taip trūksta. Džiaugiuosi, kad sveika šeima. Mano laimei nereikia daug .

Ar norėtumėte su kažkuo vienai dienai pasikeisti gyvenimais?

Vienai dienai? Galvodavau apie tai, tačiau šis pasiūlymas yra labai nesaugus. O kas, jei nepavyks grįžti. Čia kaip ta Šreko istorija, kai jis pasirašė sutartį su velniu, o sutartyje daug papildomų akcijos taisyklių. Nerizikuočiau, man taip patinka.

REKLAMA

Tenka daug animacinių filmukų žiūrėti?

Taip, esu žiūrėjęs nemažai ir po ne vieną kartą.

Jeigu kurtumėte filmą, apie ką jis būtų?

Apie Radzevičių. Aš jį geriausiai žinau, todėl man puikiai sektųsi.

O kas jūsų šį duetą daro sėkmingu?

Radzevičius. Jį myli moterys.

O jūsų nemyli?

Aš šalia, kaip prielipa.

Kuo vadovaujatės gyvenime?

Sąžine. Jei neįmanoma su ja susitarti, deja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų