REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Vaido Baumilos koncertas (nuotr. Manto Stankevičiaus)

Šį vakarą sostinėje, „Vasaros terasoje“, skambėjo atlikėjo, „Eurovizijos“ atstovo Vaido Baumilos dainos.

30

Šį vakarą sostinėje, „Vasaros terasoje“, skambėjo atlikėjo, „Eurovizijos“ atstovo Vaido Baumilos dainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat koncertą žinomas atlikėjas pasidalijo nuotrauka, kurioje jo ranką puošė... Gipsas.

„Chebra, pasirodo vakar tikrai koncertavau gerokai lūžusiu pirštu“, – po fotografija, kurioje matyti sugipsuotas dešinės rankos dainininko nykštys, rašė Vaidas. Tačiau ši nemaloni trauma atlikėjui nuotaikos nesugadino. Nepaisydamas gydytojų patarimų, prieš koncertą atlikėjas gipsą nusiėmė ir į sceną žengė be jo. 

REKLAMA

Jaukų koncertą apšildė kylanti atlikėja Rūta Žibaitytė, kartu su Lietuvos atstovais „Eurovizijoje“, Monika ir Vaidu, pasirodžiusi didžiojoje konkurso scenoje, Vienoje.

Vilniečiams ir miesto svečiams Vaidas pristatė koncertinio turo „Ką sugebame geriausiai“ programą. Audringų dailiosios lyties atstovių plojimų lydimame gyvos muzikos koncerte skambėjo naujausio dainininko albumo „Iš Naujo“ kūriniai – „Free Love“, „Neverta“, „Tik Žmogus“, „This Time“ bei klausytojų jau pamėgti senesni kūriniai „Myliu“, „Kai ši muzika skamba“, „Music is my soul“ bei populiarių atlikėjų Johno Newmano, Bruno Marso dainų koveriai

REKLAMA
REKLAMA

Palaikymo šūksniais terasoje susirinkę koncerto svečiai sutiko ir Vaido staigmeną: kelis kūrinius atlikti čia pat, žiūrovų minioje įrengtoje mažytėje scenoje, į kurią žengė ir Vaido kolegė Akmėja, kartu su vakaro kaltininku atlikusi kūrinį „Tiktai Tu“. Nenuostabu, kad daugiau nei pusantros valandos trukusį šviesų ir muzikos spektaklį vainikavo kūriniai „Aš ne toks“ ir „This Time“.

„Ne ne, nutarėme, kad šį vakarą tos dainos, su kuria mus išsiuntėte į Vieną nedainuosime“, – prieš suskambant pirmiesiems kūrinio akordams juokavo Vaidas. Puikiai pažįstamą kūrinį draugų ir gerbėjų minia sutiko audringais aplodismentais ir pritarė scenoje tikrą vakarėlį sukūrusiam Vaidui.

Koncerte apsilankė ir į taktą lingavo ir žinomų žmonių būrys: atlikėja Monika Linkytė, aktorė Karina Stungytė, prodiuseris Martynas Tyla, atlikėja Justė Starinskaitė, atlikėjas Jurgis Bruzga, Vaido brolis Donatas ir jo žmona Dainė.

Buvote koncerte? Pasidalinkite įspūdžiais!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų