REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Naudingų susitikimų, svarbių pokalbių, galinčių pakeisti jūsų ateitį, diena. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų, nebijokite ką nors keisti. Tai perspektyvus metas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ne pats geriausias laikas aktyviai reikštis. Likite šešėlyje ir stebėkite, laukite. Įsiklausykite į nuojautas. Būkite atidesni, jei tektų tvarkyti piniginius, turto reikalus.

REKLAMA

Dvyniai

Prisiminkite ankstesnes pamokas, dažniau pasitarkite su artimaisiais, draugais. Imtis svarbios iniciatyvos, naujo reikalo reikėtų tuomet, jei tam pritartų šeima, tėvai.

Vėžys

Netikėtai gali išsipildyti sena svajonė. Jei norite savo troškimu pasidalinti su artimu žmogumi, šeima, šiandien tinkama proga papasakoti apie savo planus.

Liūtas

Puikus metas dirbti su įvairia literatūra, mokytis, keistis informacija – sužinosite įdomių dalykų. Būsite iškalbingi, sumanūs, apsukrūs, bet ką įtikinsite savo sumanymų pranašumu. Tai kūrybingas metas, gerai yra rašyti.

Mergelė

Nuojauta padės suvokti reikalo esmę ir išvengti klaidų. Jums gali patikėti slegiančią paslaptį ar konfidencialią užduotį – vis dėlto nereikėtų veltis į jokius nelegalius reikalus ir kištis į neaiškius kitų reikalus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų