REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Rūta Lukoševičiūtė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Energingą, veiklią, visuomet besišypsančią Rūtą Lukoševičiūtę sutikome naujojo TV3 televizijos serialo „Bruto ir Neto“ pristatyme. Garsi žurnalistė, dainininkė, renginių vedėja ir prodiuserė su tv3.lt skaitytojais sutiko pasidalinti ne tik šypsena, bet ir keliais gyvenimo džiaugsmais, kurie pastaruoju metu virsta it iš katilo. 

8

Energingą, veiklią, visuomet besišypsančią Rūtą Lukoševičiūtę sutikome naujojo TV3 televizijos serialo „Bruto ir Neto“ pristatyme. Garsi žurnalistė, dainininkė, renginių vedėja ir prodiuserė su tv3.lt skaitytojais sutiko pasidalinti ne tik šypsena, bet ir keliais gyvenimo džiaugsmais, kurie pastaruoju metu virsta it iš katilo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokiai veiklai pastaruoju metu tenka skirti didžiąją dienos dalį?

- Šiuo metu daugiausiai laiko praleidžiu atlikdama darbinius reikalus. Su prodiuserine „Videometros“ kompanija kuriame bendrą projektą. Aš atlieku prodiuserės pareigas.

REKLAMA

- Didžiulis karjeros šuolis... Esate laiminga?

- Labai. Viskas ką pastaruoju metu darau, rodos, sekasi... Garsiai džiaugtis nesinori, tačiau viduje jaučiu didžiulę laimę. Tik tiek, kad dabar gana retai tenka pamatyti savo dukrą. Visgi vasara, jaunimui atostogos... Paskaičiavau – mačiau ją prieš 20 dienų. Bet tuoj važiuosiu jos pasiimti iš senelių, nes be galo pasiilgau.

- Ar dar skiriate laiko dainavimui?

- Jei kažkas pakviečia padainuoti į kokį renginį, aš niekuomet neatsisakau, dainavimas yra didelis mano hobis.

REKLAMA
REKLAMA

- Jau daug metų šalis jus pažįsta, kaip energingą, linksmą, veiklią moterį. O ar turite kažkokių blogų savybių?

- Na, daug kas sako, kad mano prasčiausia savybė, kuri, beje, man padeda gyventi, yra darboholizmas. Aš visą laiką dirbu. Jei tik yra darbo – visada jį atlieku. Dievinu savo veiklą, todėl kada galiu, tada ir kimbu į darbus. O daugiau... Sunku apie save šnekėti, tegu pasako kiti.

- Ar dėl darboholizmo nekyla pykčių šeimoje?

- Suprantate... Kai būnu su šeima, tuomet visomis mintimis būnu su jais. O kai dirbu – nebūnu (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia veikla užsiimate norėdama pailsėti, atsipalaiduoti?

- Kartas nuo karto mėgstu apsilankyti renginiuose, sutikti senus kolegas, draugus. Reikia juk kartais galvą pravėdinti, kitu atveju – sėdėčiau namuose ir dirbčiau.

- Daug metų praleidote žinomų žmonių apsuptyje. Nagi, išduokite, kuris iš jūsų kolegų yra pats netvarkingiausias?

- Iš tikrųjų, netvarkingumą pastebi tik tuomet, kai gyveni su tuo žmogumi. O dalyvaujant TV3 realybės šou „Akvariumas“ teko pagyventi su... Stano. Jis tikrai buvo labai netvarkingas. Jeigu rasdavome kur nors ne vietoje numestas kojines, nekildavo kitų minčių – jos priklauso Stano.

REKLAMA

- „Akvariumas“ sulaukė didžiulio populiarumo. Garsenybes iš arti stebėdavome tiesiog pro stiklines sienas. Ar nesigailite, kad tuomet nusprendėte dalyvauti realybės šou, kur buvote akylai stebima?

- Labai džiaugiuosi savo sprendimu. Jeigu reikėtų pakartoti – sutikčiau eiti antrą kartą. Tuomet daug ko išmokau. Pavyzdžiui – gyventi be telefono. Prieš dalyvaudama sukau galvą, kaip įmanoma ištverti be kompiuterio, be mobiliojo. Pasirodo, kad tikrai galima.

Išmokau ir būti ramesnė. Į daugelį dalykų tiesiog kur kas paprasčiau reaguoju. Dar įsiminė gerumo protrūkiai. Turbūt du kartus gyvenime jaučiau iki ašarų gilų gėrio troškimą. „Akvariume“ mes visi buvome kaip šeima. Jei kažkam negerai – tuojau pat nuoširdžiai norisi padėti, pagelbėti. Tokį patį jausmą jaučiau ir tapusi mama. Tai iš tiesų buvo labai stipru.

REKLAMA

- Užsiminėte, kad be telefono kadaise negalėdavote įsivaizduoti nė dienos. Be ko dabar neišeitumėte iš namų?

- Vis tiek be telefono. Dirbant mano darbą – neįmanoma namuose palikti mobilaus.

- O rūbai?

- Na taip, rūbai, ko gero, pirmoje vietoje (juokiasi).

- Matyti, kad išvaizdos prisižiūrite. Be kokių lepinimosi, grožio procedūrų neapsieitumėte?

- Labiausiai mėgstu pasilepinti vandenyno saule... Kur nors užsienyje, ramiai, be mobiliojo.

- Kur paskutinį kartą teko pabuvoti?

- Ispanijoje, Lloret De Mar mieste, pajūryje. Ten man teko pareiga vesti tarptautinį dainų festivalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kalbate ispaniškai?

- Ne, dalyviai buvo lietuviai, rusai ir kitų aplinkinių šalių atstovai, drąsiai kalbėjau rusiškai ir angliškai.

- Esate visų galų meistrė, rodos, jūsų visur pilna...

- Na, matote kaip... Stengiuosi iš gyvenimo paimti viską, ką jis duoda. Susirinkti visą gerą patirtį. Man patinka vesti renginius, būti su žmonėmis. O kuomet veikla susijusi su muzika, jaučiuosi kaip žuvis vandenyje.

- Kalbant apie muziką... Kokios dainos dabar sukasi jūsų automobilio grotuve?

- Pastaruoju metu sukasi dvi dainos. Vakarais klausau Kastyčio Kerbedžio „Šansas tau duotas“, o rytais – Monikos Linkytės „Po dangum“.

- Esate atidi ar impulsyvi vairuotoja?

- Kreizova... Labai mėgstu lakstyti. Būna kartais paburbuliuoju, tačiau niekuomet nesikeikiu (juokiasi). Muzika mane labai atpalaiduoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų