REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti blogiau, nei atimti iš vaikų džiaugsmą? Toks atvejis pasitaikė Kelmėje, kur anot liudininko, garbaus amžiaus skundų dėl triukšmo paklausę policijos pareigūnai tiesiog nuėmė krepšinio lankus. „Atimt iš vaikų krepšius yra apgailėtina“, - socialiniam tinklaraščiui „Trys su nesportine“ teigė Rytis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot vaikino, pasidalinusio kelmi6kio daryta fotografija, tokia situacija yra šiurpinanti. „Bobutė Kelmėje skundžiasi, kad vaikai vakare žaidžia krepšinį ir triukšmą kelia, tad policijos pareigūnai atsiliepė į jos skundus ir nuėmė lankus, - pasakojo Rytis. – Lai rakina aikštelę nuo 21 val. ar dar kažką daro, bet atimt iš vaikų krepšius yra apgailėtina.“

Šiame nedideliame miestelyje tėra tik dvi dengtos krepšinio aikštelės. „Mano visa vaikystė prabėgo gainiojantis kašio ir fūlės kamuolius. Išeini vasarą į kiemą ryte ir grįžti 21 valandą nubrozdintais keliais, bet laimingas ir pilnas įspūdžių. Jei kažkam vaikų džiaugsmas yra problema, tai tas žmogus pats yra didelė problema“, - teigia Rytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų