REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Monika Šalčiūtė (Kamal Mostofi nuotr., Ž. Žilinskaitės grimas) (nuotr. asm. archyvo)

Monika Šalčiūtė: žmogų reikia branginti tol, kol turi!

Interviu apie santykius su Ugniumi Kiguoliu

„Buvo parodyta nepagarba tam, kas yra tarp mūsų“, - portalui tv3.lt rėžė interneto ir televizijos žvaigždė Monika Šalčiūtė, prabilusi apie Ugniaus Kiguolio gestą socialiniuose tinkluose.

64

„Buvo parodyta nepagarba tam, kas yra tarp mūsų“, - portalui tv3.lt rėžė interneto ir televizijos žvaigždė Monika Šalčiūtė, prabilusi apie Ugniaus Kiguolio gestą socialiniuose tinkluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Milijonierius įkėlė savo buvusios žmonos nuotrauką su prierašu: „Tai geriausias žmogus. Deja...“ Vėliau jis pašalino šią nuotrauką ir įrašą, tačiau tai įstrigo M. Šalčiūtė atmintyje.

REKLAMA

- Monika, kaip reagavai į Ugniaus poelgį, įdėtą buvusios žmonos nuotrauką į socialinį tinklą su užrašu „Tai geriausias žmogus“?

- Aš suprantu žmogui pagarbą, kuris į tavo gyvenimą atvedė sūnų. Žmogų reikia branginti tol, kol turi, šiuos žodžius kartojame kiekvienas iš jūsų, bet neretai pamirštame apie jų praktinį panaudojimą. Šiuo atveju, tai buvo parodyta nepagarba tam, kas yra tarp mūsų. Pamaloninti tau brangų žmogų, galima ir kitokiais būdais, nežeidžiat aplinkinių jausmų. Socialiniai tinklai ne vieta aiškintis asmeninius santykius. Manau, ši situacija, buvo nemaloni tiek man, tiek buvusiai žmonai. Jeigu esi užstrigęs praeityje, nepradėk ateities. Niekada nevėlu pradėti gyventi iš naujo, viskas priklauso tik nuo pačių mūsų.

REKLAMA
REKLAMA

Nostalgiški jausmai turi likti tarp tavęs ir to žmogaus, kurio kažkas siejo, o ne dalybos socialiniuose tinkluose su svetimais žmonėmis, kurie su tuo nesusiję. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, taip tik aš ir visi gali įsitikinti, kad mūsų niekas nesieja ir nėra verta gaišti laiko. Į šiuos santykius niekada nebuvo dėta daug pastangų ir vilčių.

Jiems linkiu laimės susitaikyti, visada buvau už šeimos darnumą. Jiems linkiu laimės susitaikyti, visada buvau už šeimos darnumą. Tai būtų ne pirma situacija, kada paleidžiu žmogų dėl jo paties laimės. Nenoriu veltis į meilės trikampius. Santykiai turi būti tik tarp dviejų žmonių. Kartais tokiems dalykams nereikia, net pasakyto žodžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ką manai apie Ugniaus buvusią žmoną?

- Iš pagarbos Ugniui, liksiu taktiška. Ji labai toli nuo mano skonio tipo moterų. O dėl to kas liečia asmenybę, man labiau patinka savarankiškos moterys. Meilė neapsiriboja ties paviršutinio geismo potraukiu. Liūdna, neretai dėl tokių priežasčių nebūvimo žmonės išsiskiria ir lieka draugais.

- Kaip manai, kodėl Ugnius po poros dienų panaikino buvusios žmonos nuotrauką?

- Gal surinko per mažai „like“? Juokauju. Tiesiog paskutiniu metu, feisbuke praleidžia daugiau laiko negu aš ir tai jam tapo aktualija. Pasikartosiu, socialiniai tinklai nėra vieta aiškintis asmeninius santykius. Manau po kiek laiko suprato ir pats.

Įdomus aspektas, man apie savo buvusią žmoną kalbėti iš vienos pusės (blogosios), o viešoje erdvėje neva patapo geriausias žmogus. Kartais man atrodo, kad aš esu labiau subrendus, nei jis pats. Gal ši jo saviraiška, kerštas man... Nežinau. O gal tai buvo manipuliavimas žmonėmis, bandymas formuotis savo pačio teigiamą įvaizdį? (reklama) Labai tikiuosi, kad klystu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų