REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Ariana Grande ir jos naujasis vaikinas (nuotr. Vida Press)
10

Jungtinių Valstijų policija trečiadienį pranešė tirianti vaizdo įrašą, kuriame neva matyti, kaip popmuzikos žvaigždė Ariana Grande (Ariana Grandė) laižo tuščiavidures spurgas vienoje parduotuvėje Pietų Kalifornijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Leik Elsinoro, kuriame yra ta parduotuvė, policija pranešė, kad kartu su Riversaido apygardos visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnais tiria nutekintą vaizdo įrašą, kuriame neva užfiksuota 22 metų atlikėja su nežinomu vyriškiu „piktybiškai laižo“ spurgas.

REKLAMA

Kasininkė Mayra Solis (Maira Solis), dirbusi parduotuvėje „Wolfee Donuts“ tuomet, kai į ją įėjo A.Grande, sakė, kad dainininkė nenusipirko nė vienos iš jos nulaižytų spurgų.

„Ji buvo tikrai atžari“, - sakė M.Solis naujienų agentūrai „The Associated Press“.

Paskalų svetainei TMZ paskelbus minėtą vaizdo įrašą, socialinėje žiniasklaidoje kilo pasipiktinimo banga, mat jame užfiksuota kaip A.Grande, pažvelgusi į spurgas, nusikeikia ir taria „Nekenčiu Amerikos“.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalui netylant A.Grande trečiadienį pareiškė „mylinti“ savo šalį. „Labai didžiuojuosi, kad esu amerikietė ir visada aiškiai leidau suprasti, kad myliu savo šalį“, – sakė jį viename pareiškime.

„Tai, ką pasakiau būdama privačioje aplinkoje su draugu, kuris pirko spurgas, buvo išimta iš konteksto ir aš atsiprašau, kad nebuvau labiau atsargi rinkdamasi žodžius“, – pareiškė A.Grande.

Anksčiau retai visuomenei svarbiais klausimais pasisakydavusi atlikėja paragino skirti daugiau dėmesio „persivalgymo pavojams ir nuodams, kuriuos dedame į savo kūnus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes turime reikalauti daugiau iš savo maisto pramonės“, – sakė ji.

A.Grande išreiškė susirūpinimą, kad Jungtinės Valstijos turi „didžiausią vaikų nutukimo rodiklį pasaulyje“.

Praėjusiais metais Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) atliktos tyrimo rezultatai rodo, kad Jungtinės Valstijų vaikų nutukimo rodikliai yra didesni už vidutinius, nors tokiose šalyse kaip Graikija ar Naujoji Zelandija jie yra dar blogesni.

Dėl šio spurgų skandalo A.Grande, turėjusią kitą savaitę pasirodyti Pagrindinės krepšinio lygos „Visų žvaigždžių“ mače, buvo pakeista kita atlikėja - Demi Lovato.

Pati A.Grande paaiškino, kad šie pokyčiai yra susiję su jai atliekama burnos operacija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų