REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Savaitgalį prie Lūksto ežero Telšių rajone vykusiame Darbo partijos sąskrydyje sumušti trys asmenys, pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kaip BNS sakė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Aušra Blaževičienė, pirminiais duomenimis, konfliktas kilo tarp sąskrydžio dalyvių.

REKLAMA

„Įtariamieji, pirminiais duomenimis, yra sąskrydžio dalyviai, bet kol kas jie yra nustatinėjami“, – sakė ji.

Policijos duomenimis, apie 23.30 val. penki jaunuoliai iš chuliganiškų paskatų sumušė 20 metų pilietį, gyvenantį Jurbarko rajone, bei 51 metų kaunietį.

Tuo pačiu metu iš matymo pažįstamas asmuo sumušė 62 metų vyrą, gyvenantį Šiaulių rajone.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimų pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis BNS pirmadienį sakė kol kas neturintis informacijos apie įvykius, tačiau partijos sekretoriatas aiškinasi, ar konflikte dalyvavę žmonės buvo Darbo partijos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikia išsiaiškinti, kas ten dalyvavo, tačiau nepriklausomai nuo to, ar tai svečiai, ar tai sąskrydžio dalyviai, ar tai partijos nariai. Mano manymu, jeigu iš tiesų buvo muštynės ar chuliganiški veiksmai, chuliganai turi būti baudžiami pačiu griežčiausiu būdu. (...) Jeigu bus tai partijos nariai, tai jiems kaip partijos nariams mes taikysime pačias griežčiausias priemones“, – sakė V.Mazuronis.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų