REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien nepradėkite pastangų reikalaujančių naujų užsiėmimų, o senuosius ir skubius užbaikite iki vakaro, jei tik galite. Vakare neverskite savęs bendrauti, eiti į viešumą, jei vidinė būsena tam priešinsis.

 Avinas Šiandien nepradėkite pastangų reikalaujančių naujų užsiėmimų, o senuosius ir skubius užbaikite iki vakaro, jei tik galite. Vakare neverskite savęs bendrauti, eiti į viešumą, jei vidinė būsena tam priešinsis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dieną iniciatyvos neturėsite tiek, kad norėtumėte ją konkrečiai pareikšti viešumoje. Regis, psichologinėje, meninėje veikloje demonstruosite ypatingą įžvalgą, kūrybiškumą. Gali užsimegzti slaptas meilės ryšys.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien darykite tai, ką manote esant reikalinga, ir nesistenkite įtikti tiems, kuriems nepritariate. Vakarop labiausiai parūps pirkiniai ir įvairūs turtiniai reikalai. Galbūt skaičiuosite, kiek galite išleisti vakaro ar savaitgalio pramogoms.

Vėžys Iš artimos aplinkos žmonių galite tikėtis dėmesio, pasiūlymų. Atsiras mėgėjų patarinėti, dosniai žadėti. Neverta tikėti viskuo, ką girdite, atsirinkite informaciją pagal faktus. Vakare galite sulaukti svečių arba vykti į svečius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Per dieną prisilakstysite su įvairiais smulkiais reikalais, prisiplepėsite telefonu. Vakare labiausiai trokšite niekieno netrukdomi atsipalaiduoti namuose, ramiai krapštytis buityje ir leisti laiką prie televizoriaus.

Mergelė Skirsite nemažai laiko ir dėmesio šeimai, buičiai. Vakaras tinkamas pasimatymui, pramoginiam ėjimui į teatrą. Treniruotė sporto klube ne blogesnis pasirinkimas šio vakaro laisvalaikiui.

Svarstyklės Parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, gripo profilaktikai nei išorei. Pravartu pasirūpinti tvarka namuose, naminių gyvūnų higiena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Sunkiai valdomas aistras žadins dominantis priešingos lyties atstovas bei oponentai ir sustiprėjusi konkurencija ar konfrontacija su jais. Pasistenkite, kad tai būtų ne santykių nutraukimo, o jų plėtojimo, sustiprinimo metas.

Šaulys Gali pradėti spręstis opi finansinė problema. Apsišarvuokite optimistiška nuotaika ir gerais tikslais. Partneris, artimas žmogus gali jus paremti materialiai arba kaip tik paprašyti paramos. Nenusigręžkite, jei žinote, kad jis turi problemų.

Ožiaragis Nusimato kalbos apie mokslus, keliones, numatomus viešus pasirodymus, pasisakymus, publikacijas. Nerimausite dėl savo autoriteto, įvaizdžio, bet turbūt nepagrįstai - jums pavyks sublizgėti.

REKLAMA

Vandenis Būsite darbštūs ir pareigingi, todėl niekieno neraginami susirasite ką naudinga veikti ir plušėsite iš širdies. Čia tuo atveju, jeigu nereikės dalyvauti oficialiame renginyje. Vieša veikla ar kalba vers nerimauti, tačiau turėtų pavykti.

Žuvys Galite pasireikšti kaip neblogi vadovai, organizatoriai, jeigu reikės sutelkti aplinkinius bendram reikalui ar vakaro pramogai. Būsite draugiški, solidarūs, todėl vakaras žada šaunią kompaniją.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų