REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas. Kol kas bus daug bruzdesio – ten nulėk, ten nubėk, visur suspėk. Pasikalbėti, pasidalyti žiniomis – taip pat. Atrodo, šią savaitę visa ši veikla vyks daugmaž sėkmingai.

 Avinas. Kol kas bus daug bruzdesio – ten nulėk, ten nubėk, visur suspėk. Pasikalbėti, pasidalyti žiniomis – taip pat. Atrodo, šią savaitę visa ši veikla vyks daugmaž sėkmingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Vis dar gali būti svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Bet palankus metas pastangoms šioje srityje eina į pabaigą ir netrukus reikės daug judėti ir daug bendrauti. Ruoškitės.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite labai guvūs, šnekūs, greitai tvarkysite visokius reikalus ir būsite puikios fizinės formos – sportuojančius lydės sėkmė. Savaitės pabaiga atneš daug smagaus bendravimo su įdomiais žmonėmis.

Vėžys. Ši savaitė gali būti ganėtinai rami – nei skubių darbų, nei ypatingų įvykių. Galima šį laiką išnaudoti poilsiui prieš didelio aktyvumo metą, kuris prasidės visai netrukus. Lydės sėkmė siekinat finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jausitės puikiai, daugelis reikalų susitvarkys tarsi be pastangų. Palankus metas kartu su draugais aptarti bendros veiklos galimybes. Laukia nepaprastai smagus savaitgalis.

Mergelė. Darbe nestigs darbo, visokių reikalų tvarkymo. Atrodo, viskas vyks gana sklandžiai, kartu bus aišku, kad ši savaitė – paskutinė tokia, todėl tinkama svarbiems darbams pabaigti.

Svarstyklės. Darbe darbai neįkyrės, namie irgi permainos mažai tikėtinos – atrodo, laukia ganėtinai rami savaitė. Savaitės pabaigoje iš snaudulio prižadins draugai – gresia linksmybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad svarbių įvykių ir rimtų iššūkių greičiausiai nebus, dėl to teks klampoti per kasdienybę. Palankus metas nebent svarstyti svarbius piniginius reikalus.

Šaulys. Darbe aplinkybės menkai tepasikeis, teks su tuo susitaikyti, o vasara padės. Palankus metas kovoti dėl teisingumo – priešai jau gali pasiduoti iš karto. Sėkmė lydės keliaujančius ir poilsiaujančius.

Ožiaragis. Ramus metas – galimi nedideli darbai, rutina, beje, nelabai varginanti. Palankus metas prisiminti senus pažadus ir grąžinti skolą sau ar kam nors kitam. Asmeninis gyvenimas kol kas snūdraus. Kol kas.

REKLAMA

Vandenis. Darbas domins menkai. Užtai galimybė smagiai padūkti, pašėlioti, taip pat pasivaržyti kalbos šmaikštumu ir rūpės, ir puikiai seksis. Kaip ir palaikyti gražius ryšius su svarbiais jums žmonėmis ar žmogum.

Žuvys. Daug dėmesio ir pastangų gali pareikalauti darbai namie, šeimos reikalai. Kartu bus aišku, jog didžiųjų rūpesčių metas šioje srityje netrukus pasibaigs ir ateis laikas linksmintis. Tiktų rūpintis sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų