REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs F-1 pilotas Nigelas Mansellas mano, kad čempiono titulą ginantis Lewisas Hamiltonas kartu su „Mercedes“ komanda gali pagerinti ne vieną legendinio Michaelio Schumacherio praeityje pasiektą rekordą, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai nugalėjęs JAV GP lenktynėse, L. Hamiltonas tapo daugiausiai pergalių iškovojusiu britu, aplenkęs minėtąjį N. Mansellą.

REKLAMA

Pastarasis mano, kad ateityje „Mercedes“ pilotas gali pagerinti ne vieną M. Schumaherio rekordą. Vokietis F-1 istorijoje yra pasižymėjęs tuo, jog per savo karjerą 68 kartus triumfavo kvalifikaciniuose važiavimuose, iškovojo 91 pergalę ir septynis kartus tapo čempionu.

„Su „Mercedes“ palaikymu Lewisas gali pagerinti ne vieną Michaelio rekordą. Žinoma, iki to dar labai toli, tačiau tai tikrai įmanoma, kadangi neabejoju, jog „Mercedes“ nori būti geriausia tarp geriausių“, – sakė buvęs F-1 pilotas N. Mansellas.

REKLAMA
REKLAMA

Kanados GP metu komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone‘as pareiškė, kad L. Hamiltonas yra geriausias čempionas, kokio F-1 ilgą laiką neturėjo. Su tuo sutinka ir N. Mansellas.

„Šiuo metu jis yra geriausias rikiuotėje. Lewisas yra puikus čempionas. Jis turi neįtikėtiną gamyklinės komandos palaikymą ir tai yra šaunu. Rikiuotėje yra keli puikūs čempionai, kurie lenktyniauja kartu su juo. Duokite jiems tokį patį bolidą ir jie pasieks taip pat puikių rezultatų.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų