REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingoji Miley Cyrus atvirai papasakojo motinai apie savo biseksualumą būdama 14-os metų.

Skandalingoji Miley Cyrus atvirai papasakojo motinai apie savo biseksualumą būdama 14-os metų.

REKLAMA

Hito „We Can't Stop“ atlikėja neseniai atskleidė, kad nuo paauglystės yra turėjusi romantiškų santykių ir su vaikinais, ir su merginomis. O interviu žurnalui „Paper“, kurio viršeliui pozavo visiškai apsinuoginusi, 22 metų dainininkė sakė, kad pirmą kartą apie savo jausmus tos pačios lyties asmeniui ji papasakojo savo motinai Tish prieš aštuonerius metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Prisimenu, pasakiau jai, kad žaviuosi moterimis kitu būdu. Ji paklausė, ką tai reiškia. Pasakiau, kad jas myliu. Myliu jas taip, kaip myliu vaikinus“, – kalbėjo M.Cyrus.

REKLAMA

Pasak jos, šis prisipažinimas privertė jos motiną, kuri yra katalikė, pasijusti nejaukiai, tačiau ji išmoko priimti savo dukterį tokią, kokia ji yra.

„Jai buvo taip sunku suprasti, – tęsė M.Cyrus. – Ji nenorėjo, kad būčiau teisiama ir nenorėjo, kad keliaučiau į pragarą. Tačiau manimi ji tiki labiau nei bet kokiu dievu. Tiesiog paprašiau, kad ji mane tokią priimtų. Ir ji tai padarė“.

„Tiesiogine prasme esu atvira bet kam, kas sutinka, nėra gyvūnas ir yra pilnametis“, – toliau tęsė atlikėja, artimai draugavusi su Nicku Jonasu (Niku Džounasu), buvusiu sužadėtiniu Liamu Hemsworthu ir Patricku Schwarzeneggeriu.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tinka viskas, kas yra teisėta. Jo, man tinka bet koks suaugęs asmuo – bet kas, vyresnis nei 18 metų ir galintis mane mylėti. Aš savęs netapatinu su mergina ar vaikinu, man nereikia, kad mano partneris save tapatintų su vaikinu ar mergina“, – kalbėjo ji.

„Tavo pasirinkimas ir tavo pasirinkimas tol, kol tu nieko neskriaudi“, – sakė atlikėja.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų