REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingoji atlikėja Miley Cyrus nepaliko daug vietos fantazijai, visiškai apsinuoginusi Niujorke leidžiamo žurnalo „Paper“ fotosesijai.

Skandalingoji atlikėja Miley Cyrus nepaliko daug vietos fantazijai, visiškai apsinuoginusi Niujorke leidžiamo žurnalo „Paper“ fotosesijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Leidinio viršelį papuošė hito „Wrecking Ball“ atlikėjos nuotrauka, kurioje ji pozuoja nuoga, kūną išsitepliojusi purvu ir apkabinusi savo paršelį Bubbą Sue.

REKLAMA

Paršelis pridengė klūpančios atlikėjos nuogybes, tačiau kitose fotosesijos nuotraukose, kurios sparčiai pasklido internete, vaikystėje žvaigžde tapusi M.Cyrus, nevengianti demonstruoti apnuogintų krūtų, nesidrovi parodyti kur kas daugiau.

Dainininkė dalyvavo šioje fotosesijojenorėdama paremti savo įkurtą labdaros fondą „Happy Hippy“, kuris padeda LGBT jaunimui ir benamiams.

Antradienį paskelbtose nuotraukose 22 metų popmuzikos atlikėja matoma visiškai nuoga, jos krūtų spenelius dengia tik fluorescencinių rausvai oranžinės spalvos dažų juostos, o tarpkojį - rožinės spalvos dažų dėmė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukas darė garsenybių fotografė Paola Kudacki, o fotosesijos kūrybos vadovė - Diane Martel, bendradarbiaujanti su M.Cyrus per jos gastroles „Bangerz“.

M.Cyrus interviu žurnalui atskleidė, kad yra jautusi potraukį tos pačios lyties atstovėms. Pasak atlikėjos, būdama 14-os metų ji pasakė motinai, kad jaučia romantiškus jausmus moterims. „Prisimenu, pasakiau jai, kad žaviuosi moterimis kitu būdu. Ji paklausė, ką tai reiškia. Pasakiau, kad jas myliu. Myliu jas taip, kaip myliu vaikinus“, – pasakojo M.Cyrus žurnalui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Cyrus taip pat sakė, kad buvo itin sukrėsta, kai pernai gruodį nusižudė translytė paauglė Leelah Alcorn. Konservatyvioje ir tikinčioje šeimoje augusios paauglės tėvai privertė ją vietoje lyties keitimo operacijos sutikti su vadinamąja konversine terapija.

Palaužta paauglė nusprendė pasitraukti iš gyvenimo.

„Negalime ir toliau pastebėti tuos vaikus, kai jau būna per vėlu“, – sakė M.Cyrus.

Apie madą, popkultūrą ir naktinį gyvenimą rašantis žurnalas „Paper“ garsėja pribloškiamomis garsenybių fotosesijomis, kuriose jos mielai demonstruoja visa savo grožybes.

Savo 2014 metų žiemos numerį „Paper“ papuošė Kim Kardashian nuotraukomis, kurioms ji pozavo Ievos kostiumu.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų