REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

  Šeštadienį policija sulaukė penkių pranešimų apie galimus rinkimų tvarkos pažeidimus Trakų ir Širvintų rajonuose.

  Šeštadienį policija sulaukė penkių pranešimų apie galimus rinkimų tvarkos pažeidimus Trakų ir Širvintų rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso nuo gegužės 22 dienos iki sekmadienio 10 val. policija gavo 27 pranešimus (9 – Širvintų rajone, 18 – Trakų rajone) apie galimus pažeidimus, susijusius su pakartotiniais rinkimais, pranešė Policijos departamentas.

REKLAMA

Šeštadienį 6.33 val. gautas pranešimas, kad Širvintų rajone, Juodiškių kaime, po nakties rastas apgadintas Juodiškių rinkiminės apylinkės užrašas. Stendas nufotografuotas, surašytas tarnybinis pranešimas.

11.20 val. pranešta, kad Širvintose, Vilniaus g., stovi automobilis „VW Transporter“, ant kurio yra kandidato į Širvintų rajono merus Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovo Audriaus Skaisčio agitacinė reklama. Nufotografuota, surašytas tarnybinis pranešimas, automobilis patrauktas.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį 13.29 val. gautas pranešimas, kad Trakų rajone, Tiltų kaime, su žalios spalvos automobiliu važinėja vyras ir siūlo pinigus. Pasiūlius pranešėjui įvykio vietoje palaukti patrulių ir parašyti pareiškimą, pastarasis išjungė telefoną ir nebendravo. Įtariama, kad pranešimas melagingas. Automobilis Tiltų kaime nepastebėtas, į atvykusius policijos pareigūnus niekas nesikreipė.

Šeštadienį po pietų buvo gautas Darbo partijos atstovo pranešimas, kad Širvintose, Vilniaus gatvėje, pranešėjui telefonu paskambino neprisistatęs vyriškis ir pasiūlė pirkti balsus. Pranešėjui atsisakius pirkti balsus, jis buvo išvadintas necenzūriniais žodžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17.58 val. gautas Liberalų sąjūdžio atstovo pareiškimas, kad leidinyje „Trakų balsas“ paskleista tikrovės apie pareiškėją neatitinkanti informacija, kuri trukdo realizuoti teisę būti išrinktam rajono savivaldybės tarybos nariu.

Penktadienį ir šeštadienį vyko balsavimas namuose pakartotiniuose savivaldos rinkimuose Trakų ir Širvintų rajonuose bei naujuose rinkimuose į Seimą vienmandatėje Varėnos–Eišiškių rinkimų apygardoje.

Širvintų rajone pakartotinai renkamas meras, Trakuose vyksta tiek mero, tiek tarybos rinkimai. Šiose savivaldybėse Vyriausioji rinkimų komisija dėl šiurkščių pažeidimų panaikino kovo mėnesį vykusių rinkimų rezultatus.

REKLAMA

Rinkimai į Seimą Varėnos-Eišiškių vienmandatėje rinkimų apygardoje organizuojami, nes kovą vykusių savivaldos rinkimų metu Varėnos meru buvo išrinktas Seimo narys Algis Kašėta.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų