REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Nes tai šiuolaikiška...

Nes tai šiuolaikiška...

REKLAMA

HERCUS mokėjimo kortelė su kredito limitu – šiuolaikiškas finansinis instrumentas, išplečiantis galimybes ir suteikiantis didesnę veiksmų laisvę. Tai modernumas, mada ir prestižas. Turėdami HERCUS mokėjimo kortelę su kredito limitu Jūs galite atsiskaityti „MasterCard” ženklu pažymėtose prekybos vietose, pirkti internetu, išsigryninti pinigų bankomatuose. Kortelė taip pat labai pravers vertinantiems komfortą ir dažnai keliaujantiems. Su šia kortele Jūs galite bet kurioje pasaulio valstybėje atlikti viešbučio rezervaciją ar išsinuomoti automobilį. Jums nebereikia nešiotis grynųjų pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Nes tai saugu...

Atsiskaityti HERCUS mokėjimo kortele su kredito limitu yra daug saugiau negu grynaisiais. Vagystės atveju Jūs netenkate tik plastiko gabalėlio, o ne savo pinigų. Prarastą kortelę tiesiog pakeisite kita. Jūsų pinigus apsaugo kortelės PIN kodas, kurį gausite užklijuotame voke kartu su kortele. Beliks jį įsiminti ir saugoti paslaptyje. Pametę ar kitaip praradę kortelę nepamirškite paskambinti ir ją užblokuoti.

REKLAMA

Nes tai patogu...

Turėdami HERCUS mokėjimo kortelę su kredito limitu galite būti ramūs, kad atsiradus nenumatytoms išlaidoms visada turėsite piniginių lėšų rezervą. Kitas privalumas yra tai, kad panaudoję tam tikrą suteikto kredito limito sumą pirkiniams ar paslaugoms apmokėti, palūkanas, kurios skaičiuojamos tik už panaudotą sumą, turėsite sumokėti nuo 5 iki 15 einamojo mėnesio dienos, o išleistą kredito dalį galėsite dengti Jums patogiu metu. Papildyti kortelės limitą ir taip grąžinti panaudotą kredito sumą bei sumokėti susikaupusias palūkanas galima bet kuriame banke, parduotuvių „Maxima” mokesčių priėmimo punktuose ar internetu.

REKLAMA
REKLAMA

Kortelė HERCUS išduodama nemokamai ir, Jums pageidaujant, pristatoma Jūsų nurodytu adresu. Yra galimybė per 14 dienų nemokamai kortelės atsisakyti.

HERCUS mokėjimo kortelė su kredito limitu – bendras UAB „Lateko lizingas” ir UAB „Creditco” produktas. Kortelė HERCUS suteikia galimybę pasiskolinti palankiomis sąlygomis ir turėti piniginių lėšų numatytoms ir nenumatytoms išlaidoms. Daugiau informacijos www. lateko.lt ir www.creditco.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų