REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Utenos „Juventus“ krepšininkai įrodė, kad BEKO-LKL mažojo finalo serijoje nebus patrankų mėsa. Uteniškiai 76:66 nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1:1.

REKLAMA
REKLAMA

„Nusiteikimas buvo toks, kokio reikia. Pergalės priežastis – gera gynyba. Klaipėdoje varžovai metė bent po 21 tašką per kėlinį. Šiandien daugiausiai įmetė 18. Tai – sunkus darbas. „Neptūnas“ yra labai gera komanda ir labai sunku juos sustabdyti. Bet vyrai parodė, kad gali tai padaryti“, – sakė Utenos klubo treneris Dainius Adomaitis.

REKLAMA

– Seriją galite laimėti tik gynyba?

– Tik tai taip. Esame čia tik geros gynybos dėka. Kai nesugebėdavome padaryti to, ko reikia, viskas baigdavosi liūdnai. Be to, pavyko išspręsti „Neptūno“ aikštės gynybą, labai gerai dalijomės kamuoliu.

– Psichologinis pranašumas dabar – „Neptūno“ pusėje?

– Visada po pergalės yra daugiau pasitikėjimo savimi. „Neptūnas“ yra serijos favoritas, bet mums labai svarbu, kad kai kurias jų stipriąsias puses pavyko uždaryti ir privertėme juos žaisti nepatogiai.

– Atrodo, prie „Juventus“ pergalių prisideda ir toks sirgalių palaikymas?

– Mums namuose visada labai malonu žaisti. Kitos komandos mums turėtų pavydėti. Reikia padėkoti sirgaliams, kad net ir esant tokiam geram orui, jie vis tiek ateina taip palaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų