REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pasitinkame paskutinę pavasario dieną ir jau triname rankomis laukdami vasaros, tačiau neskubėkime: pasitikrinkime, ką šiandien mums prognozuoja žvaigždės.

Šiandien pasitinkame paskutinę pavasario dieną ir jau triname rankomis laukdami vasaros, tačiau neskubėkime: pasitikrinkime, ką šiandien mums prognozuoja žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Į viską žvelgsite kūrybiškai, su ugnele, nevengsite paflirtuoti, pasidairyti pramogų. Panašu, kad visą dieną bendrausite su maloniais žmonėmis. Įmanomas romantiškas pasimatymas arba apie tokį svajosite, regsite gundymo planus.

REKLAMA

Tauras

Šiandien noriai tvarkysite kasdieninius reikalus, imsitės ūkinių darbų. Pravartu susirūpinti profesiniu įvaizdžiu, tvarka darbo vietoje. Galimas higieninis ar kitoks patikrinimas. Tinkama diena sveikatos tyrimams bei procedūroms.

Dvyniai

Dėl didesnio kitų žmonių dėmesio šiandien pasijusite dvejopai. Viena vertus, pasitempsite, tapsite įdomesni, labiau nusiteikę ir darbui, ir bendravimui.

Vėžys

Būtų gerai, kad šiandien sutvarkytumėte neatidėliotinus finansinius reikalus. Gali kilti dilema, susijusi su meile, partneryste.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite tikėtis, kad padedant žinovams kai kurios jūsų problemos sėkmingai išsispręs. Pravartu išmanyti įstatymus bei savo teises. Jeigu atrodysite pakankamai kompetentingi ir autoritetingi, pavyks užmegzti naudingus ryšius.

Mergelė

Šiandien teks rūpintis ne tik savo, bet ir draugų, kolegų reikalais. Pasitikėjimas savimi leis jums aktyviai veikti ir gerai jaustis. Tačiau įtempti darbai beveik neleis svajoti apie trokštamą romantiką, pramogas ir tam skirti laiko.

Svarstyklės

Šiandien noriai diskutuosite, sugebėsite toleruoti kitokią nuomonę, daryti gerą įspūdį. Visus rūpesčius išstums poreikis paprastai pabendrauti, pasilinksminti. Vis dėlto prilaikykite liežuvį, nes per jį galimos problemos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tai bus vidinių ieškojimų metas, tad išorinių įvykių lyg ir nepasigesite. Viskas koncentruosis kažkur užkulisiuose. Nelįskite į abejotiną veiklą, neaiškias pažintis, jei tam nėra būtinybės. Lengva tapti apkalbų, intrigų objektu.

Šaulys

Būsite pakankamai veiklūs, kad sugebėtumėte praktiškai įgyvendinti planus, jei tik tam nesutrukdys sveikatos problema. Kita vertus, nedidelė tikimybė sulaukti deramo įvertinimo, atlygio.

Ožiaragis

Šiandien imkitės neatidėliotinų reikalų, vizitų, kurie galėtų padėti pagerinti materialinę, finansinę padėtį. Aklai nerizikuokite, nesukčiaukite bei saugokitės vagių.

REKLAMA

Vandenis

Gera diena semtis žinių ir jomis dalintis, rašyti laiškus, straipsnius, imti ir teikti interviu, bendrauti. Lengvai užmegsite reikalingus ryšius.

Žuvys

Sustiprės jūsų nuosavybės jausmas, kils ūpas šeimininkauti, rūpintis namiškių poreikių tenkinimu arba verslo materialine baze. Gali kilti pagundų, susijusių su lengvu, greitu uždarbiu. Nesivelkite į aferas, nerizikuokite tuo, ką turite.

Parengė: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų