REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Egidijaus Dragūno teismas nuotr. Broniaus Jablonsko
9

Prieš du mėnesius Vilniuje policijos pareigūnai pastebėjo ir sustabdė Egidijaus Dragūno prabangų automobilį „Audi R8“. Čia pat įvyko konfliktas: Selas atsisakė pateikti dokumentus ir išplūdo policininkus. Žvaigždė tikina, kad yra nuolatos stabdomas, pareigūnai prie jo kabinėjasi.

REKLAMA
REKLAMA

„ Šiaip sau sustabdė, pamatė mašina ir sustabdė. Pamatė tą mašiną – ji prareklamuota – prieš tai stabdė, matė“, – žurnalistams sakė E. Dragūnas.

REKLAMA

Dainininkas sako, kad policija iš tolo atpažįsta visus jo vairuojamus automobilius. Žvaigždę policija vienoje sankryžoje pastebėjo neprisisegus saugos diržo. Selas sustojo tik už pusantro kilometro prie viaduko. Policininkai prasitarė, kad jei būtų pavažiavęs bent kiek toliau, žvaigždei tektų aiškintis dėl bėgimo nuo policijos ir jam greičiausiai ilgam būtų atimtas vairuotojo pažymėjimas.

 „Jis nejautė, už ką yra stabdomas. Ir dėl to, kad jo nestabdė, tik atkreipė į jį dėmesį ir viskas. Aš irgi nestoju, jei šalia važiuoja policijos patrulis be švyturėlių“, – pasibaigus posėdžiui sakė atlikėjo advokatas Mažvydas Aliukonis.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininko dar laukia kita administracinė byla – jis bus teisiamas dėl pareigūnų įžeidinėjimo ir jų teisėtų reikalavimų nevykdymo. Dabar gi Dragūnas apskundė policijos skirtą baudą dėl neprisegto diržo ir prašo ją panaikinti. Selas pats nufilmavo save su prisegtu saugos diržu. Policininkai tikina, kad Selas tikrai nesegėjo saugos diržo.

„Taip matėm, yra užfiksuotas kelių eismo taisyklių pažeidimas, surašytas protokolas“, - žurnalistams sakė teismui liudijęs pareigūnas Rolandas Dulinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Policijos pareigūnai painiojasi, ir dėl to patys pateikė informavimo priemonėms, kurie patys nufilmavo, kad Egidijus Dragūnas segi tą saugos diržą“, - tvirtina advokatas M. Aliukonis.

Pareigūnai atsako, kad E. Dragūnas diržą prisisegė sustabdytas. Pareigūnai sako filmavę Selą tik todėl, kad šis įžūliai pradėjo juos įžeidinėti. Kitas vairuotojas jo vietoje, ko gero, už tokius žodžius būtų ir greitai surakintas antrankiais, ir gautų dar ir pasėdėti daboklėje.

„Pasijautėme nesaugiai, kadangi vairuotojas su mumis kalbėjo negražiai, necenzūriškai. Todėl dėl mūsų ir vairuotojo mes pradėjome tą filmavimą“, - sakė policininkas Janas Juchnevičius.

REKLAMA

O štai dainininkas tikina kovojantis dėl teisybės: „Jūs suprantat, aš gi nevaikštau čia dėl 35 eurų. Toj visoj situacijoje aš buvau išprovokuotas, ir tai aiškiai matosi. Tai vat. Kitą kartą man įdės „Kauno grūdų“ miltų ir sakys, kad kokainas tenais, ir ką aš darysiu?“

Nors Selas tebeturi vairuotojo pažymėjimą, į teismą jį atvežė vairuotojas. Žvaigždė sako pats dabar, bent laikinai, nevairuosiantis: „Tai aišku, čia tik principo reikalas. Todėl aš važiuoju gale dabar ir tai užsisegu“.

Ar Selui bus panaikinta policijos skirta bauda, paaiškės kitą savaitę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų