REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei norite sužinoti, kas jūsų laukia ateityje, išbandykite šį bulgarų aiškiaregei Vangai priskiriamą metodą.

Jei norite sužinoti, kas jūsų laukia ateityje, išbandykite šį bulgarų aiškiaregei Vangai priskiriamą metodą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors garsioji bulgarė buvo aiškiaregė, ir numerologija pagrįstais metodais tikriausiai nesinaudojo, teigiama, kad internete plintantį ateities numatymo būdą sukūrė ji, o šio būdo tikslumas net 90-95 procentai. Kad ir kaip būtų, pabandyti juk galima, tiesa?

REKLAMA

Pasak astrologų, kiekviename skaičiuje nuo 1 iki 9 slypi konkreti informacija, o šie skaičiai, esantys ar nesantys kiekvieno iš mūsų gimimo datoje, turi įtakos mūsų asmenybei ir likimui. Tačiau tai ne tie skaičiai, kuriuos matome savo pase – juos reikia apskaičiuoti.

Pirmas žingsnis: pavyzdžiui, jūs gimėte 1979-11-04. Jūsų vardo skaičius bus 0+4=4. Dviejų paskutinių gimimo metų skaičių suma (7+9=16) – individualus jūsų gyvenimo ciklo skaičius. Pateiktame pavyzdyje tai reiškia, kad kas 16 metų jūsų gyvenime vyks atsinaujinimas ir jūs būsite pasirengęs naujiems iššūkiams.

REKLAMA
REKLAMA

Antras žingsnis: priešpaskutinis gimimo metų skaičius (pavyzdyje tai 7) – tėvo, o paskutinis (9) – motinos įtakos pasireiškimas jūsų gyvenime. Kuo didesni šie skaičiai, tuo didesnė ir jų įtaka jums. Jei šie skaičiai vienodi, pavyzdžiui, 55, tėvų įtaka jums harmoninga.

Trečias žingsnis: padauginkite savo dienos ir mėnesio skaičius, užrašytus eilute (4 ir 11, vadinasi 411), iš savo gimimo metų (411x1979=813 369), o tada susumuokite gautus skaičius, tai bus asmeninio potencialo lygis. Pavyzdyje jis lygus 30. Kuo didesnis skaičius, tuo didesnis ir jūsų potencialas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtas žingsnis: norėdami sudaryti savo gyvenimo grafiką, apskaičiuotus skaičius užrašykime ant ašies, kurio linijos sudaro 90 laipsnių kampą. Ant statmenos ašies X pažymėkite skaičius nuo 1 iki 9, o ant horizontalios Y – skaičius, kuriuos gavote padauginę dienos ir mėnesio skaičius iš savo gimimo metų (813 369). O dabar pasižymėkite taškus, per kuriuos brėšite kreivę. Pirmasis taškas lygus O, antrasis – ten, kur susikerta 1 ir 8, ir atitinka jūsų 16 metų ciklą. Trečiasis taškas – jums 32 metai ir taip toliau.

REKLAMA

Penktas žingsnis: grafike, kurį nupiešėte, sujungę taškus, matote savo likimą – pakilimus ir nuosmukius, sėkmes ir nesėkmes, kurie jus ištiko ar ištiks sulaukus atitinkamo amžiaus. Kuo žemiau grafike yra kuris nors taškas, tuo prastesnė situacija gali susiklostytų toje gyvenimo atkarpoje. Ir atvirkščiai – kuo aukščiau kreivės viršūnė, tuo aukščiau galite pakilti karjeros ar kitais laiptais.

Skaičių reikšmės

Vienetai. Jei gimimo dienos numerologinis kodas yra 1-etas, vadinasi, šis žmogus atėjo į pasaulį aktyviai veikti, būti aktyviu ir iniciatyviu. „Vienetukams“ nuo pat vaikystės sunku paklusti, tačiau tai jiems derėtų vertinti kaip gyvenimo mokyklą ir ruoštis tam laikotarpiui, kai atsakys patys už save. Tokius žmones palankiai veikia ekstremalios situacijos – būtent jų įtaka lemia nušvitimus, kurių metu gimsta originalios idėjos.

REKLAMA

Dvejetai. Dažnai tai vadinamieji „nuotaikos žmonės“. Pagrindinė priežastis – sielos gilumoje tūnantis nepasitikėjimas savimi, abejonės savo galimybėmis, ir dėl to neretai kylantis kankinantis blaškymasis nuo vieno kraštutinumo prie kito. Šie žmonės nuolat dėl to nors jaudinasi, ypač tada, jei gyvenimas verčia juos priimti svarbų sprendimą. Jiems patartina mažiau dėmesio skirti detalėms, kuo mažiau veltis į įvairius konfliktus, ir kuo geriau įsiklausyti į protingų žmonių patarimus. Žmonės, turintys tokį kodą, gali labai daug nuveikti, tačiau tam būtina viena sąlyga – viekti ne vienam. Pati svarbiausia gyvenimo užduotimi jiems yra susirasti bendraminčių ir taip užsitikrinti sėkmę ateityje. Šie žmonės turėtų labiau save mylėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trejetai. Šį skaičių turintys žmonės apdovanoti daugybe įvairių gebėjimų, bet nori daug ir iš karto, todėl lyg drugeliai skraido nuo vieno žiedo prie kito. Šie žmonės turėtų susimąstyti apie tai, ar jų norai atitinka galimybes. Taip pat patartina savo norus surikiuoti „į eilutę“ ir nesiblaškant siekti įgyvendinti svarbiausius. Kai vienas tikslas pasiektas, galima imtis kito. Jei „trejetai“ šito nepamirš, jie pasieks tiesiog neįtikėtinos sėkmės. Taip pat rekomenduojama rasti laiko pabendrauti su artimaisiais ir draugais, nes maloni supanti aplinka padės dar geriau pasinaudoti savo galimybėmis.

REKLAMA

Ketvertai. Tai žmonės, kurie siekia stabilumo bet kurioje srityje. Tai labai atsakingi, sąžiningi, patikimi žmonės, kurie sėkmingai gali susidoroti su sunkiausiomis užduotimis. Dažniausiai „ketvertukai“ – puikios dalykinės reputacijos žmonės. Į juos dažnai kreipiamasi pagalbos, ir jie niekada neatsako. Daugelį jų traukiam mokslas ir technika. Taip pat šie žmonės nedaro tragedijų, jei kas nors nepavyksta – jiems tai gyvenimo pamokos. Tai žmonės, kurie atsikandę rūgščios citrinos, užuot susiraukę pagamins iš jos saldų limonadą. Nesėkmės juos skatina bandyti dar ir dar kartą – kol nusišypsos sėkmė. „Ketvertai“ nesupranta, ką reiškia „daryti pinigus“ 0 jie moka tik uždirbti.

REKLAMA

Penketai. Šio skaičiaus žmonės labai brangina savo laisvę ir dievina permainas. Jei jų nėra, šie žmonės mano, kad jų gyvenimas virsta pelke, ir skuba iš jos išsikapanoti, net ir griebdamiesi avantiūristams būdingų veiksmų. Nieko nebijodami jie eina pirmyn ir dažniausiai pasiekia pergalę. Kita vertus, jiems dažnai padeda sėkmingai susiklosčiusios aplinkybės. „Penketukai“ labai intelektualūs, sugeba vienu metu atlikti kelias užduotis. Nepaisant to, jie visuomet pasirengę išklausyti kito patarimų ir neįgnoruoja gyvenimiškos patirties. Jų protui nuolat reikia naujos informacijos, todėl šie žmonės mėgsta bendrauti, o jų pažįstamų ratas labai platus ir įvairus. Tačiau kad pasiektų gyvenimo aukštumų, jiems negalima eiti kitų jau pramintais takais – jų misija praminti savus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šešetai. Tai žmonės, kurie šventai laikosi duoto žodžio. Ne taip paprasta pasiekti, kad jie ką nors pažadėtų, nes jie viską pasveria, bet jei jau jie ką nors pažadėjo, padarys viską, kad padarytų tai, ką žadėjo. Kitaip jie tiesiog negali pasielgti, nes jų sąžinė neužmiega nė minutei. Dėl šių savybių bei dėl to, kad moka rasti bendrą kalbą su bet kuo, „šešetai“ neretai užima aukštus postus. Geriausiai jiems sekasi medicinoje, politikoje ir švietime. Turintieji šį kodą retai tuokiasi jauni, ir tai galima paaiškinti reikalavimais, kuriuos jie kelia potencialiems partneriams. Būtent žmogaus, kuris atitiktų jų reikalavimus paieškos ir užima daug laiko.

REKLAMA

Septynetai. Žmonės, kurių kodas „septyni“, dažniau įsiklauso į tai, ką sako „vidinis balsas“, negu į tai, ką diktuoja protas. Jie ir neturėtų keistis, nes jų intuicija veikia patikimiau už bet kokius logiškus įrodymus ir padeda greitai ir sėkmingai spręsti problemas. Dažniausiai „septynetai“ – tai žmonės, sau duoną užsidirbantys intelektualia veikla, pavyzdžiui, rašytojai ar mokytojai. Tačiau jie beveik nesugebėtų užsidirbti, jei nuspręstų imtis verslo ar bandytų prekiauti. Apskritai, materialūs dalykai juos domina kur kas mažiau už dvasinius. Tačiau komunikuoti „septynetams“ nėra lengva. Vakarėliai, pasilinksminimai draugų kompanijoje jiems atrodo tuščias laiko švaistymas, todėl dalyvauja juose itin nenoriai. Visai kitas reikalas – diskusija su tokio pat intelekto pašnekovu. Gaila, tokių retai pasitaiko, todėl šio kodo žmonės dažnai būna vieni. Kita vertus, vienatvė jų nė kiek neslegia – jie jaučiasi laimingi galėdami mąstyti kokia nors dominančia tema.

REKLAMA

Aštuonetai. Šiuo kodu pažymėti žmonės daugiausia pastangų turėtų skirti materialinėms savo gyvenimo sritims. Jie labai anksti, praktiškai dar mokyklos suole, „susidraugauja“ su pinigais, turtu, komercija. Apdovanoti administratoriaus talentu „aštuonetai“ gali imtis pačių sunkiausių organizacinių užduočių, ir puikiai su jomis susidoros. Šie žmonės turi viską, ko reikia norint tapti sėkmingu verslininku, tačiau tik tokiu atveju, jei laikysis tam tikrų sąlygų: jų mintys ir jėgos turi būti nukreiptos siekti gerovės visiems, o ne vien sau. Jei jie rūpinsis tik tuo, kaip prikimšti savo piniginę, nieko neišeis. Tačiau jei „aštuonetukai“ visų pirma rūpinsis kitais, jie turi visas galimybes tapti labai gerai aprūpintais žmonėmis, nes jų asmeninės finansinės sėkmės raktas – būti mecenatais. Jei jie, pavyzdžiui, nuspręstų įkurti netradicinės medicinos gydymo centrą, įstaiga tiesios suklestėtų. Tad kokį kelią jie pasirinktų, „aštuoniukėms“ svarbiausia prisiminti, kad materialūs dalykai turi eiti kartu su dvasiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Devintukai. Apie žmonės, kurių gimimo datos numerologinis kodas yra 9-ni, sakoma, kad jiems duota labai daug, tačiau iš jų ir reikalaujama ne mažiau. Aplinkiniai juos labai gerbia ir laiko autoritetu. Jie visų pirma vadovaujasi sveiku protu ir tik po to – jausmais. Neretai jie patiria sunkumų asmeniniame gyvenime, nes savo potencialiems gyvenimo partneriams kelia labai aukštus reikalavimus. Jei „devintukas“ nuolat matys kokius nors partnerio trūkumus, nusivylimas neišvengiamas. Beje, dvasinis ryšys šeimoje jam kur kas svarbesnis už fizinį artumą. Vis dėlto tikėtina, kad šių žmonių gyvenimas klestės – su sąlyga, kad į priekį juos stums rūpestis kitų žmonių interesais ir poreikiais, o apie savo asmeninius poreikius jie periodiškai užmirš. Bet ir „devintukų“ gyvenime gali pasitaikyti „juodų periodų“, kurie tęsis tuo ilgiau, kuo egoistiškiau jie sieks būtent to, ko nori jie patys. Jų pašaukimu galima būtų pavadinti teigiamą įtaką kitiems, skatinant juos tobulėti ir siekti gyvenimo permainų.

Vienuolika. Šių žmonių misija gyvenime toli gražu nėra paprasta. Tačiau medituoti vienuolyne – ne jiems. Jie privalo gyventi tarp žmonių ir jiems tarnauti kaip išmintingi patarėjai, dvasiniai mokytojai, mediumai. „Vienuoliktukai" negali nuklysti į šalį nuo dvasinio tobulėjimo kelio. Jie turi atsakyti už kiekvieną savo žodį, už savo pasekėjų likimą. Jei nors vienas žmogus dėl „vienuoliktuko“ įtakos ras savo vietą žemėje, tai jau bus puikus rezultatas. Dažniausiai šį kodą turintys žmonės atsiskleidžia perkopę 40 metų ribą. O jei tai perskaitę nuspręsite, jog viskas, kas parašyta, ne apie jus, sudėkite skaičius – jūsų kodas „dvejetukas“.

Dvidešimt du. Šių žmonių gyvenimas pats sudėtingiausias, nes jų misija šviesti žmoniją. Jie tarsi kloja ateities žmonijos pamatus. Tačiau turėti išskirtinai savo nuomonę apie kokius nors reiškinius jiems nepatartina. Kasdieniame gyvenime tai dažniausiai būna mokytojai, dėstytojai, seminarų organizatoriai. Jei jaučiate, kad tai ne jūsų kelias, vadinasi, esate „ketvertas“, rašo interesbook.ru, šį numerologinį skaičiavimo būdą pristatantis kaip garsiosios bulgarų aiškiaregės Vangos metodą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų