REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Qualcomm“ vadovybė patvirtino, kad iki birželio mėnesio pabaigos ketinama išleisti procesorių „Snapdragon 820“, kuris gaus firminę 64 bitų architektūrą, o jo gamyboje bus naudojami FinFET tranzistoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu leidiniui „Forbes“, kompanijos „Qualcomm“ marketingo padalinio vadovas Timas McDonough papasakojo apie naujas „Snadpragon 820“ galimybes. Tai bus pirmasis procesorius, kuris naudos koncepciją „Zeroth“.

REKLAMA

Procesoriaus gebėjimas atpažinti atvaizdus ne tik leis automatiškai nustatyti optimalius parametrus nuotraukose, tačiau ir palengvins jų paieškos bei susisteminimo procesą. Kiekvienai nuotraukai procesorius priskirs žymas. Pavyzdžiui, komanda surasti visas fotografijos, kuriose matyti žmogus paplūdimyje su bananu rankose, leis telefonui apsiriboti tik tam tikrais vaizdais.

Kartu „Qualcomm“ atstovas dar kartą paneigė gandus dėl „Snapdragon 810“ perkaitimo problemų. Jo teigimu, pastaroji nuomonė susidarė bandant mobilių įrenginių prototipus, tuo tarpu serijiniams gaminiams kritinis perkaitimas nebūdingas.

Atsakydamas į klausimas, kodėl LG G4 įdiegtas „Snapdragon 808“, Timas McDonough tikino, kad taip pasielgta dėl komplektacijos optimizavimo – LG G4 nereikia dirbti su 4K raiška savo nuosavame ekrane. Be to, „Snapdragon 808“ yra šiek tiek pigesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų