REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Radviliškio rajone per susidūrimą su karine mašina nukentėjo 9 žmonės (nuotr. Šiaulių apskr. VPK)

Pirmadienio rytą per susidūrimą su kariniu sunkvežimiu nukentėjo devyni žmonės.

5

Pirmadienio rytą per susidūrimą su kariniu sunkvežimiu nukentėjo devyni žmonės.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA

Nelaimė įvyko apie 4.20 val. kelio Šiauliai-Radviliškis 16-ajame kilometre, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Vectra“ susidūrė su kariniu automobiliu „Mercedes Unimog“. Pastaruoju į mokymus Nemenčinėje, Vilniaus rajone, vyko kariai-savanoriai.

Greitosios medicinos pagalbos automobiliai į gydymo įstaigą išvežė aštuonis karius ir „Opel Vectra“ vairuotoją. Medikų duomenimis, penki žmonės paguldyti į ligoninę.

Radviliškio policijos atstovės Rasos Stasiulaitienės teigimu, lengvasis automobilis trenkėsi į karinį sunkvežimį. 23 metų jo vairuotojui iš Šiaulių nustatytas 1,64 promilės girtumas.

REKLAMA
REKLAMA

Kariuomenės Sausumos pajėgų štabo Viešųjų ryšių karininkas vyresnysis leitenantas Andrius Dilda BNS informavo, kad visi kariai patyrė įvairių sužalojimų, daugiausia - sumušimų ir lūžių, vienas kariškis Šiauliuose laukia operacijos, jam lūžusi kulkšnis.

„Keturi kariai savanoriai likę Radviliškio ligoninėje priežiūrai, nes patyrė įvairių sužeidimų: kojos sugipsuotos, skundžiasi stuburo skausmais, rankų sumušimais, bet didesnių traumų nėra. Du kariai išleisti gydytis ambulatoriškai. Šiaulių ligoninėje yra likęs vienas karys savanoris, jis yra stebimas, dar vienas išleistas gydytis namo“, - sakė kariuomenės atstovas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų