REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Aktualūs bus profesiniai planai, ryšiai su įtakingais asmenimis. Informacija, kurią gausite, sukels susirūpinimą. Vis dėlto geriau dabar nuoširdžiai išsiaiškinti tam tikras perspektyvas ar kliūtis nei rinktis visažinio taktiką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Gali tekti tvarkyti skubius, svarbius reikalus, sudarinėti sutartis, kraustytis, tarpininkauti, aiškintis juridinius klausimus. Tikriausiai susitiksite seną bičiulį arba įspūdį padarys simpatingas kolega, verslo klientas.

REKLAMA

Dvyniai. Stenkitės būti diplomatiški, nepažeminti kieno nors orumo, neišduoti jums patikėtų paslapčių. Išryškėjęs kūrybiškumas, meninė gyslelė gali atnešti naudos. Kalbėdami venkite demagogijos. Apskritai viešumas šiandien nepatartinas.

Vėžys. Neužsispirkite, nemanykite, kad tik jūs teisūs. Gilinkitės į save, partnerį, kad išsiaiškintumėte savo ar jo nerimo priežastis. Stiprinkite šeimos saitus. Jei esate vieniši, galite panorėti šeimos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų sugebėjimo lanksčiai bendrauti, derėtis. Įmanoma pasiekti pozityvių susitarimų versle. Tik nebūkite pernelyg godūs ir išlaidūs. Pravers konfidencialumas.

Mergelė. Ši diena svarbi užmezgant naujas asmenines ir dalykines pažintis, aiškinantis savo teises bei galimybes darbe, siekiant išreikšti asmeninę nuomonę bei sužinoti kitų požiūrį. Tiktų įdėti skelbimą, jei ieškote darbo, paslaugos ar kt.

Svarstyklės. Nekaip seksis bendrauti, susikaupti. Labiau nei kas kita jums rūpės tai, kas gražu, skanu, teikia komfortą. Svarbiausi bus namai, jų jaukumas, saugumas. Galite įsigyti norimą daiktą, susitarti dėl mainų ar kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Galite pastebėti, kad pažįstamas asmuo jus mėgina suvilioti, puoselėja romantiškus jausmus. Arba patys būsite linkę seksualiai eksperimentuoti, regzti meilės intrigas. Gerai seksis mokyti, lavinti vaikus bei vystyti kūrybinius projektus.

Šaulys. Šios dienos susitikimai, pažintys, gauti pasiūlymai bus gana intriguojami. Tikriausiai tai naudingai išlaisvins jūsų fantaziją ar drąsą dalykinėje srityje. Galite būti pakviesti į pokalbį dėl darbo. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimą.

Ožiaragis. Šiandien teks imtis ir rimtų darbų, ir meilės ar šeimyninių problemų. Gali užvaldyti atsinaujinęs meilės jausmas ar nuotykių, laimėjimų troškulys. Galbūt net imsite manyti, kad jau esate pribrendę kitai partnerystei.

REKLAMA

Vandenis. Teks spręsti finansinius klausimus. Regis, laukia netikėtumas, galintis pakeisti planus. Gali paaiškėti, kad jūsų dėka arba jūsų sąskaita kas nors kitas gavo naudos. Jei kreipsitės į specialistą, gausite vertingą patarimą.

Žuvys. Jausite, kad patinkate aplinkiniams ir atsiranda šansų padaryti norimą įspūdį, užmegzti trokštamą ryšį. Galbūt išaiškės, kad dėl jūsų sėkmės kažkas stengiasi, yra jums neabejingas. Laukia susitikimas, žavi intriga.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų