REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Delilah koncertas Vilniuje (nuotr. Fotodiena/Paulius Peleckis)

Menų fabriko „Loftas“ sceną pirmą kartą drebino soulo muzikos pažiba Delilah. 24-erių britė, kurios tikrasis vardas yra Paloma Ayana Stocker, Lietuvoje lankėsi pirmą kartą.

19

Menų fabriko „Loftas“ sceną pirmą kartą drebino soulo muzikos pažiba Delilah. 24-erių britė, kurios tikrasis vardas yra Paloma Ayana Stocker, Lietuvoje lankėsi pirmą kartą.

REKLAMA

Apie valandą trukusio koncerto metu Delilah, sutartį su garso įrašų kompanija pasirašiusi, kai jai tebuvo septyniolika, pristatė debiutinio, dar 2012 metais išleisto, albumo „From the Roots Up“ kūrinius, tarp jų klausytojams puikiai pažįstamas dainas „Go“, „Breathe“, „Love You So“, „Inside My Love“, kurioms audringais plojimais pritarė salėje susirinkę atlikėjos gerbėjai. Scenoje nuskambėjo ir niekur nepristatytas kūrinys„Hope“.

Elegantiška juoda suknele ir aukštakulniais-žudikais pasipuošusi Delilah pradžiugino gerbėjus, nusileidusi nuo scenos į minią, kurią padalijusi į dvi stovyklas atliko kūrinį „Go“, užbaigusį ir jos koncertą. Tiesa, koncerto salėje pasilikę ištikimiausi atlikėjos gerbėjai neslėpė, kad tikėjosi išgirsti daugiau Delilah dainų. 

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiuosi nesusidaryti išankstinių nuostatų ar lūkesčių apie vietas, į kurias keliauju. Visus juos ištrinu iš savo minčių, tikėdamasi būti maloniai nustebinta. Ir net neabejoju, kad taip bus ir Vilniuje, kadangi aplankydama naujas vietas, susitikdama su gerbėjais pasisemiu pozityvių emocijų. Ar „googlinu“ šalis į kurias keliauju? Darau tai pakeliui (juokiasi). Man patinka staigmenos. Žinau, būčiau tobula auka pagrobėjams, kadangi tyrinėdama aplinką dažniausiai pasiklystu minioje ir nežinau, kur einu“, – dar prieš atvykstant į Lietuvą naujienų portalui tv3.lt telefono ragelyje sakė Delilah.

REKLAMA

Po kelerių metų pertraukos į sceną sugrįžusi atlikėja dirba su antruoju studijiniu albumu. „Kadangi nemažą laiko tarpą buvau pasitraukusi iš muzikos industrijos, nenoriu skubinti savo kūrybos. Sakyčiau, kad naujasis albumas pasirodys šių metų pabaigoje arba kitų pradžioje. Norėjau jį išleisti dar šių metų pradžioje, tačiau laikas nebuvo tinkamas“, – sakė Delilah.

Buvote koncerte? Pasidalinkite savo įspūdžiais

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų