REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien reikiamą informaciją apie Lietuvos paštą galima rasti ne tik internetu, bet ir mobiliąja programa. Išmaniesiems įrenginiams su „Android“ operacine sistema skirta mobilioji programa pasiekiama per „Google Play“ parduotuvę, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos pašto internetinį tinklalapį per mėnesį aplanko daugiau kaip 1 mln. lankytojų. Iš jų apie ketvirtadalis mūsų tinklalapį lanko išmaniaisiais įrenginiais – mobiliaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais. Siekiame, kad gyventojams būtų patogu naudotis Lietuvos pašto paslaugomis, todėl sukūrėme mobiliąją programą. Su ja reikiama informacija bus prieinama dar greičiau ir paprasčiau“, – sakė Lietuvos pašto Informacinių technologijų departamento vadovas Saulius Jastiuginas.

REKLAMA

Pasak S. Jastiugino, sukurtoji siuntų paieškos sistema leis mobiliuoju telefonu sekti registruotųjų siuntų judėjimą, o apie siuntos statuso pokyčius gavėjas bus informuojamas aktyviais pranešimais. Tai – viena esminių inovacijų ir naujienų.

Su Lietuvos pašto mobiliąja programa taip pat bus galima paprastai ir greitai rasti artimiausią paštą ar „PayPost“ skyrių, sužinoti jų darbo laiką ir teikiamas paslaugas. Programoje pateikiami ir siunčiamųjų pašto dėžučių bei siuntų savitarnos terminalų LP EXPRESS 24 žemėlapiai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojoje programoje įdiegta ir paslaugų skaičiuoklė, su kuria bus galima tiksliai apskaičiuoti, kiek kainuos siuntos ar pinigų perlaidos siuntimas.

Be to, mobiliosios programos naudotojai ras reikiamą pašto kodą, galės sekti Lietuvos pašto naujienas, susisiekti su klientų aptarnavimo centru, teigia įmonės atstovai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų