REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gražiausias ir įdomiausias Lietuvos vietas transliuojantis projektas „Lietuva Tavo delne“  užfiksavo, kaip į stebimas vietas ateina pavasaris – dingsta sniegas, skleidžiasi lapai, grįžta gandrai. Taip pat projektas pasipildys nauja vasariška transliacijos vieta – jėgos aitvarų fanų puikiai žinoma Svencele.

REKLAMA
REKLAMA

„Pavasario žalumai pilnai užklojus Lietuvą atsinaujino ir „Lietuva Tavo delne“ – visos transliuojamos vietos turi naujas laiko panoramas. Mums pavyko užfiksuoti ne tik kaip pradeda žaliuoti pirmieji medžiai, bet ir kaip, pavyzdžiui, į Naisių gandralizdį sugrįžta gandrai ar per kovo 11-osios paradą Vilniaus katedros aikštėje nuvilnijo milžiniška trispalvė“, – sakė Pranas Kuisys, projekto iniciatorės „Bitė Lietuva“ rinkodaros direktorius.

REKLAMA

Visos 14 vietų pasipildė naujomis laiko juostomis, nuotraukų galerijomis. Be jau minėto gandrų gyvenimo ir žaliuojančios gamtos, projekto kameros užfiksavo virš Vilniaus sklendžiančią vaivorykštę, įspūdingą debesų, saulės ir vėjo žaismą Žemaitijos laukuose bei Panemunėje. Taip pat įdomu stebėti, kaip ledai paleidžia Trakų pilį supantį ežerą bei kaip pavasarį pasitinka taurieji elniai.

Taip pat greitu metu pradės veikti nauja transliacija iš Svencelės. Lankytojai galės stebėti ir gėrėtis kaip pasikinkę vėją grakščiai bangas skrodžia jėgos aitvarų meistrai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę progreso konferencijoje „Login 2015” projektas „Lietuva Tavo delne“ buvo pripažintas nominacijos „Interaktyvi reklama/kampanija“ laimėtoju, bei toje pačioje kategorijoje pelnė publikos simpatijų apdovanojimą „People Choice“.

Projekto lankytojų statistika rodo, kad per beveik devynis mėnesius nuo projekto „Lietuva Tavo delne“ starto, transliacijos iš visos Lietuvos internetu stebėtos beveik 2 milijonus kartų iš 140 pasaulio šalių. Nuolat atnaujinamose laiko panoramose, kuriose pagreitintai rodomi įdomiausi užfiksuoti vaizdai, galima peržiūrėti tauriųjų elnių gyvenimą, audras Baltijos jūroje, patirti kelionę keltu į Kuršių Neriją, Vilniaus ir Kauno skubantį gyvenimą, įspūdingus saulėtekius ir sezonų kaitą, sakoma bendrovės pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų