REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karolina Saltonė

REKLAMA

Populiarėjantys bėgimo ir dviračių maratonai pritraukia vis daugiau sporto aistruolių. Šį kartą veiksmas persikėlė į Kauną. Ten dviratininkai ratus suko didžiausiose šalyse dviračių lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno Europos prospektas šiandien atiteko dviratininkams. Per Čiurlionio tiltą, nuo kalno ir į pakalnes ratus suka didžiausių plento dviračių varžybų Lietuvoje „Bigbank Lietuvos plento taurė 2015“ antrojo etapo dviratininkai. Ne kartą čia vykstantis maratonas šiemet sulaukė dar daugiau dviračių entuziastų: ne tik profesionalų, bet ir jaunių, senjorų, ir mėgėjų, atvažiavusių ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos.

REKLAMA

„Iš viso virš 700 dalyvių užsiregistravę, dviejų ratų starte buvo virš 200 dalyvių, dabar šešių ratų starte buvo virš 400 dalyvių ir dabar, kur bus pilnos distancijos startas, bus virš 200 dalyvių“, - sakė VŠĮ “Dviratai” direktorius Darius Pekarskas.

Dviratinininkai atvirauja, kad dabar bėgimas ir dviračiai ypač „ant bangos". Todėl nenuostabu, kad tokios varžybos sulaukia vis daugiau dalyvių.

„Dviratis yra ir transporto priemonė kas dieną. Kaip kažkas jau yra sakęs, jūs be dviračio savęs neįsivaizduojat. Taip ir yra“, - sakė renginio dalyvė Jolanta.

Iš viso šiemet be Kauno laukia dar keturi „Bigbank Lietuvos plento taurės“ varžybų etapai. Per visus varžybų etapus pernai jėgas išbandė daugiau nei 2000 dviratininkų. Tačiau pagal jau įvykusius etapus galima spėti, kad šiemet dėl taurės varžysis gerokai daugiau dviratininkų nei kada nors.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų