REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edita Veržbickaitė

Edita Veržbickaitė

REKLAMA

Didžiulis gaisras naktį sunaikino nusikaltimais praeityje pagarsėjusios Daškinių grupuotės pirtį. Pastaruoju metu pastatas buvo beveik nenaudojamas, čia lankydavosi pamėgę išlenkti taurelę, ar poros, ištroškusios intymumo. Nors ugniagesiai į informaciją apie įvykį sureagavo žaibiškai, dvi valandas gesintas gaisras namą suniokojo nepataisomai.

REKLAMA
REKLAMA

Ugnies liežuviai praėjusią naktį nepasigailėjo buvusios, nusikaltimais išgarsėjusios kauniečių Daškinių grupuotės pirties. Paryčiais ugniagesiai gavo pranešimą, kad pastatas dega atvira liepsna. Po beveik dviejų valandų gesinimo paaiškėjo, kad pastatas suniokotas nepataisomai.

REKLAMA

Nors pastaruoju metu, kaip teigia ugniagesiai, pastatas nebuvo naudojamas, jo viduje buvo įrengta signalizacija. O apsilankydavo, kaip spėjama, čia taurelės mėgėjai, bei poros, ieškojusios intymumo. Dėl ko kilo gaisras, dar tik spėliojama, tačiau tyrėjai neatmeta ir padegimo versijos.

Teigiama, esą Kaune ir aplink jį siautėja padegėjai, neatmetama, kad ir čia gali būti jų darbas. Partizanų gatvėje įkurtuose poilsio namuose Daškiniai veikė prieš dvidešimt metų. Tuomet tai buvusi vienaįtakingiausių Kauno gaujų. Jai vadovavo Remigijus Daškevičius, pravarde Daškė.  Neoficialiai kalbama, kad sudegusioje pirtyje, kažkada Daškiniai kankindavę verslininkus, nesutikusius šokti pagal jų dūdelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų