REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Justė Petkevičiūtė

Justė Petkevičiūtė

REKLAMA

Britų princas Haris po mėnesio darbo su Australijos karinėmis pajėgomis prieš kelionę namo atsisveikino su savo gerbėjais. Čia princas ne tik sulaukė netikėto pasiūlymo tapti žavios australės sutuoktiniu, bet ir buvo apdovanotas jos bučiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Sidnėjaus oro uoste ugniaplaukis britų princas Haris atsisveikina su šimtais gerbėjų po mėnesį trukusios komandiruotės Australijos gynybos pajėgose. Princas stabteli prie merginos, kuri laiko plakatą su užrašu, kviečiančiu ją vesti. Princas ir karūna pasipuošusi australė persimeta keliais žodžiais ir tuomet mergina pabando įsisiurbti Hariui į lūpas. Šį mėginimą palydi aplinkinių šūksniai.

REKLAMA

Tiesa, Hariui galvos australė neapsuko. Paklaustas, kas princui Australijoje įsiminė labiausiai, princas nė žodeliu neužsiminė apie ką tik bučiniu jį norėjusią apdovanoti atkakliai besiperšančią merginą.

Visai neseniai princas pranešė, kad birželį jis pabaigs dešimt metų trukusią karinę tarnybą ir pradės naują gyvenimo etapą. Tiesa, princas detaliau taip ir neatskleidė, kokie artimiausi jo planai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų