REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės strategas Jonas Kazlauskas tvirtino, kad Linas Kleiza dar nedavė aiškaus atsakymo, ar žais šįmet rinktinė, tačiau užsienio žiniasklaidoje teigiama, jog Europos čempionate Milano „EA7 Emporio Armani Jeans“ puolėjo nematysime.

REKLAMA
REKLAMA

J. Kazlauskas įtraukė Liną Kleizą į išplėstinį 25 kandidatų į Lietuvos rinktinę sąrašą, tačiau tvirtino, kad iki sezono pabaigos galutinio atsakymo nežinos. „Linas abejoja dėl savo kūno, traumų, bet nepasako ne. Reikėtų palaukti sezono pabaigos. Tuomet dar kartą perkalbėsime ir išgirsime atsakymą“, - antradienį Vilniuje kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris.

REKLAMA

Tuo tarpu portalas „Eurohoops“ teigia, kad Linas Kleiza praleis „Eurobasket 2015“ turnyrą, kad tinkamai pasiruoštų kitam sezonui ir vėl būtų geriausios sportinės formos.

Anot artimų krepšininkui šaltinių, L. Kleiza jaučia, kad reikia daugiau dėmesio skirti savo kūnui ir leisti jam pailsėti per vasarą bei skirti laiko individualioms treniruotėms. Taikliarankio puolėjo planuose – vėl sugrįžti į Eurolygos elitą ir nubraukti tą nesėkmių šleifą, besidriekiantį paskui jį pastaruosius dvejus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Sakiau, kad kalbėsiu su juo po sezono pabaigos. Mes taip buvome sutarę. O dabar kas ten įlindo į tą tarpą, kas ten skambinėja, kas ten klausia, ar jis atsakė, tai aš nelinkęs čia diskutuoti ir gilintis, – TV3 trečiadienį komentavo J. Kazlauskas. – Tai ką aš padarysiu, kad spauda nori kažką tai išspausti iš kiekvieno ten dalykėlio, kažkokius tai įvykį, skandalą ar dar kažką“.

Linas Kleiza Lietuvos rinktinės marškinėlių nesivilko ir pernai, kai nusprendė skirti vasarą sveikatos problemoms spręsti. Tuomet Ispanijoje vykusiose planetos pirmenybėse Lietuvos rinktinė mažajame finale nusileido prancūzams ir liko ketvirta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną Eurolygoje L. Kleiza per 24 rungtynes vidutiniškai aikštėje praleido 19.31 sek., pelnė 7,3 taško, atkovojo 3,1 kamuolio. Praėjusį sezoną vilkėdamas Stambulo „Fenerbahce“ marškinėlius jis vidutiniškai pelnė 10,1 taško ir atkovojo 3,5 kamuolio. 2009-2010 metų sezoną Eurolygoje gindamas "Olympiacos" garbę Linas vidutiniškai per rungtynes rinko 17,1 taško ir atkovojo 6,5 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų