REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 2-3 dienomis į Vilnių atvyks didelė delegacija sportininkų iš įvairių pasaulio šalių. Jie pirmą kartą dalyvaus mėgėjų kikbokso turnyre "Vilnius open 2015". Visai nesenai Vilniuje pasibaigė Lietuvos kikbokso čempionatas, kuris sulaukė daug atgarsių už Lietuvos ribų. Apie tokios mažos šalies čempionatą rašė užsienio žiniasklaida, dalyvavę sportininkai buvo rodomi per įvairias televizijas, žymūs sportininkai ir treneriai gyrė šį čempionatą ir mūsų šalies sirgalius.

REKLAMA
REKLAMA

Tituluoti sportininkai ir treneriai džiaugėsi ir gyrė aukštą organizacinį lygį ir nuolat gerėjantį sportininkų meistriškumą. Po tokio įvertinimo užsienio šalių sportininkai vėl mielai sutiko atvykti į Lietuvą ir kovoti "Vilnius open 2015" turnyre. Nors tai tik pirmas turnyras, jau yra užsiregistravę virš 200 sportininkų iš Lietuvos ir kitų šalių.

REKLAMA

Stebėti turnyro atvyks pasaulinio lygio kovotojas Aleksejus Ignašovas. Jis yra gyva legenda. A. Ignašovas - daugkartinis pasaulio kikbokso ir muaythai čempionas, Europos muaitai čempionas, dalyvavęs daugybėje profesionalių turnyrų. 2001 ir 2003 metais tapo prestižiškiausio tų laikų turnyro K-1 World Grand Prix čempionu. Jo kovos prikaustydavo daugelį prie televizorių ekranų, o jo nokautai iki šių dienų patenka į geriausių visų laikų nokautų dešimtuką.

Nepraleiskite progos gyvai pamatyti šios legendos ir pasižiūrėti mėgėjiško kikbokso kovų jau šį savaitgalį. Įėjimas nemokamas. Renginys vyks Vilniuje, sporto komplekse INDEX HALL (Vytenio g. 50, Vilnius).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų