REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Diena žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų, o vakare gal ir romantikos. Kas dar neseniai atrodė sudėtinga ir neįveikiama, staiga gali tapti paprasta ir aišku. Pažįstamas asmuo gali pateikti dėmesio vertą verslo pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien neblogai seksis tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, pavyks papildomai užsidirbti arba naudingai išleisti sutaupytą pinigų sumelę. Jeigu norite gauti lengvatą, nuolaidą, panašu, kad taip ir bus. Vakaro pasimatymas jūsų nenuvils.

REKLAMA

Dvyniai Įdomi, informatyvi diena. Jus gali nustebinti gautas pranešimas arba netikėtas pasiūlymas iš jums ar jūsų situacijai neabejingo draugo, kolegos, gerbėjo. Vakare kažkur vyksite arba sulauksite svečių. Turėtų būti smagu.

Vėžys Neišvengsite išlaidų, susijusių su komfortu, namų bei namiškių reikmėmis. Dėl jų pasitarkite, jei norite darnaus sutarimo ir palankaus artimųjų požiūrio. Vakare jausmus šildys aistringa meilė arba šeimyninis židinys.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Vaikai arba meilė skatins jus priimti sprendimus, susijusius su nuosavybe, verslu. Iš mylimo žmogaus sulauksite paramos, supratimo arba mielai tai teiksite patys. Vakaro renginys ar pasimatymas suteiks gerų įspūdžių.

Mergelė Jei laukiate atsakymo, susijusio su darbu ar nuosavybe, jis jau pakeliui. Turbūt pagaliau pavyks išnarplioti kažkokią painiavą, susijusią su darbu, verslu ar sveikata. Šiandien galite sulaukti komplimentų dėl išvaizdos ar stiliaus.

Svarstyklės Gebėsite susivokti kitų žmonių jausmuose ir elgtis taip, kad su jų pagalba pasiektumėte savo tikslus. Jums seksis tarpininkauti. Į gera kryps meilės santykiai. Tinkamai pasinaudokite atsiradusiomis progomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai teks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Jei aktualu derėtis ar rimčiau apsipirkti, padarykite tai neatidėliodami. Palanku ruošti kalėdines dovanėles. Vakaras tinkamas meilei. Nusimato aistringas flirtas, nuotykis.

Šaulys Neblogai seksis tarnyboje, ypač jei jūsų veikla susijusi su mokslu, žiniomis, informacija, užsieniu, ryšiais. Galbūt gausite svarbią žinią iš toli. Meilės objektas gali pažadinti norą kažką keisti gyvenime arba vykti į egzotišką kelionę.

Ožiaragis Ši diena užlies prisiminimais bei troškimais. Svajosite apie meilę, romantiką. Tuo tarpu dalykiniais saitais susiję asmenys reikalaus pareigingumo, atsakomybės. Turėsite naudos iš dalykinių susitikimų, įvykdytų įsipareigojimų.

REKLAMA

Vandenis Visur norėsis suspėti, viską padaryti. Dėl savo gabumų arba gero kolektyvo dėka su užduotimis susidorosite be problemų. Vakare jums gali pasisekti, jei svajojate apie smagų vakarėlį ar romantiškas akimirkas. Galite užmegzti slaptą romaną.

Žuvys Šiandien trokšite meilės intymumo, dvasinio komforto. Bus mažiau energijos dirbti ir noro bendrauti, todėl tiktų rinktis tokią veiklą bei aplinką, kurioje jaučiatės neblaškomi, nespaudžiami. Atrodysite įsimylėję.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų