REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„McLaren“ pilotas Fernando Alonso neslepia nusivylimo tuo, kad per pastaruosius dešimt metų F-1 bolidai sulėtėjo. Tačiau sportininko teigimu, esmė slypi ne greityje, o konkurencijoje tarp varžovų, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar bolidai yra kitokie – jie lėtesni ir sunkesni... Kinijoje rato įveikimo laikas šiemet buvo 1 minutė ir 43 sekundės. 2004 m. razultatas buvo 1 min. ir 33 sek. Taigi, turime 10 sek. skirtumą. Kai važiuoji 10 sek. lėčiau, pojūčiai yra visai kitokie“, – pasakojo „McLaren“ pilotas F. Alonso.

REKLAMA

„Iš kitos pusės, sporto DNR išliko nepakitęs – toliau vyksta konkurencija, sportininkai nori įveikti vienas kitą, būti protingesni už savo varžovus. Kai aš su draugais lenktyniauju kartingais, puikiai leidžiu laiką. Man smagu nors ir važiuojame 50 km/h greičiu. Nesvarbu kiek esi lėtesnis ar greitesnis, svarbu mėgautis konkurencija ir kova trasoje.“

F. Alonso apgailestavo, kad čempionate priimant svarbius sprendimus, patyriusių sportininkų nuomonė neturi jokios įtakos.

„Sunku. Kaip sportininkas, esi tokioje pozicijoje, kurioje būdamas gali prašyti įvairiusių dalykų. Tačiau be mūsų šiame sporte dar dalyvauja įvairūs verslo atstovai, gamintojai. Dabar jų nuomonė daug svarbesnė nei pilotų.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų