REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Esi patrauklus, retsykiais sužibi intelektu ir kišenėse nešvilpauja vėjai? Tada tu – tikras laimikis toms, kurios ieško antrosios pusės.

Esi patrauklus, retsykiais sužibi intelektu ir kišenėse nešvilpauja vėjai? Tada tu – tikras laimikis toms, kurios ieško antrosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuolaikinis Žavusis Princas nenešioja tviskančių šarvų, jis vilki investicinio banko vadovo kostiumą. O Žavioji Princesė? Jos apdaras – tai arba manekenės drabužiai, arba medicinos seselės chalatas. Taigi, nors moterys seksualiai atrodo dėvėdamos įvairių profesijų atstovių drabužius, savo gyvenimo partneriu jos renkasi tą, kuris atrodo taip, tarsi lengvai sugebėtų sumedžioti "mamutą" - didžiausią finansinį grobį.

REKLAMA

Svajonės ir realybė

Jei paanalizuotume duomenis apie tų profesijų atstovus, kurie tradiciškai laikomi pačiais seksualiausiais, ir tuos, su kuriais dailiosios lyties atstovės eina iki altoriaus, pastebėtume įdomias tendencijas. Pavyzdžiui, nors dažna dama giriasi, kad ją seksualiai jaudina dviračiais važinėjantys kurjeriai (taip, Vakaruose egzistuoja ir tokia profesija), o vyras – kad negali atsispirti trumputį sijonėlį seginčios sekretorės kerams, kai kalba pasisuka apie santuoką, čia lemiamą vaidmenį atliks pinigai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei kalbama tik apie flirtą, moterys mieliau rinktųsi tvirto sudėjimo darbininką, o vyrai – striptizo šokėją, tačiau jei svarstoma apie šeimos sukūrimo perspektyvą, abiejų lyčių atstovai favoritais laiko investicinių bankų vadovus“, – pasakoja Penelope Trunk, tinklaraščio „BrazenCareerist“ įkūrėja ir vyriausioji redaktorė. „Pakeisti DNR struktūros neįmanoma, juk milijonus metų moterys rinkdavosi tuos vyrus, kurie sugebėdavo „parvilkti namo mamutą“, o vyrai – tas moteris, kurios galėdavo geriausiai perduoti jų genus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Idėja, kad „gyvenime viską lemia pinigai“, mus, kaip ir Tave, suerzino. Bet patrauklumą galime traktuoti kaip tam tikrą užuominą, kad šis žmogus gali patenkinti visus mano poreikius – nuo saugumo iki šeimos ar sekso poreikio. Penelope Trunk sudarytame žmones seksualiai traukiančių partnerių savybių sąraše ne paskutinę vietą užima intelektas ir, kaip galima nesunkiai nuspėti, pinigai.

Nuo bankininko iki inžinieriaus

Pačia patraukliausia profesija, anot P. Trunk, abiejų lyčių atstovai laiko investicinius bankininkus, kurie, beje, uždirba apie 100 tūkstančių dolerių per metus. Tai, kad šios profesijos atstovai gali savęs nevaržyti, nes jų uždirbamos pajamos tai jiems nesunkiai leidžia, sudaro įspūdį, kad ir jų išrinktieji (-osios) galės mėgautis nevaržomu komfortu. O kai nėra buitinių rūpesčių, tai mažėja stresas ir sukuriamas saugumo pojūtis. Vedei tokią bankininkę, ir nebesuki galvos, kaip apmokėti sąskaitas, gali tiesiog mėgautis prabanga, o likusią energiją skirti partnerės įgeidžiams tenkinti. Kitos taip pat seksualiai žavinčios profesijos, anot tinklaraščio „BrazenCareerist“ autorės, yra: gydytojas/-a, modelis, psichologas/-ė, profesorius/-ė, teisininkas/-ė, generalinis direktorius/-ė, gaisrininkas ir medicinos seselė. Šį sąrašą užbaigia inžinieriaus profesija – damoms patinka tie vyrai, kurie nepriekaištingai dirba rankomis, o ypač, jei toks kandidatas pasižymi dar ir guviu protu, meniniais sugebėjimais ir geru uždarbiu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų