REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausias Čempionų lygos ketvirtfinalio vienuoliktukas

UEFA Čempionų lygoje baigėsi ketvirtfinalio etapas. Vienas lankomiausių užsienio futbolo naujienų portalų „Goal.com“ sudarė geriausią ketvirtfinalio etapo žaidėjų vienuoliktuką.

REKLAMA
REKLAMA

Vartininko pozicijoje – Madrido „Atletico“ nuo įvarčių gelbėjęs Janas Oblakas. Jaunasis vartų sargas pirmajame susitikime nepraleido nei vieno įvarčio prieš Madrido „Real“ ir tik vakarykštėse rungtynėse 88-ąją minutę praleido įvartį. Slovėnas neabejotinai nusipelno būti vienuoliktuke.

REKLAMA

Gynėjų ketvertą sudaro keturių komandų žaidėjai. Tai – Jeromas Boatengas („Bayern“), Giorgio Chiellini („Juventus“), Javieras Mascherano („Barcelona“) ir net saugų funkcijas išbandęs Sergio Ramosas („Real“).

Saugų trio taip pat sudaro skirtingų komandų žaidėjai. Atraminio saugo pozicijoje yra „Real“ atakų ir gynybos generolas Toni Kroosas, o jam iš kraštų talkina puikų ketvirtfinalio etapą apturėję Arturo Vidalis („Juventus“) ir Thiago („Bayern“).

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu į puolimą trio pateko du „Barcos“ žaidėjai. Tai – per dvi rungtynes tris įvarčius pelnęs Neymaras ir dubliu pasižymėjęs Luisas Suarezas. Šalia katalonų dueto yra „Porto“ puolėjas Jacksonas Martinezas („Porto“), pelnęs du įvarčius bei aktyviai žaidęs abejose rungtynėse su „Bayern“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų