REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant gegužės 06 dienai ir renginiui didžiausioje Baltijos šalyse „Žalgirio“ arenoje „Stunt Riding 6K Euro Cup“, ryškėja praeitų metų niuansai ir konfliktai tarp dalyvių ir teisėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Besiruošdami objektyviam dalyvių vertinimui, teisėjai Tadas Garšva ir Virginijus Žukauskas bei organizatorius Mantas Vybornas prisimena ir praeitų metų peripetijas. Kalbėdami apie vertinimo sistemą ir griežtumą, jie teigė, kad šiais metais neleis niekam spjaudyti į veidą: kad ir kokia didele žvaigžde dalyvis besijaustų. „Todėl šiais metais žmogaus, apie kurį kalbame, sąrašuose ir nerasite. Norisi lygios ir subrendusių žmonių kovos, o ne vaikiškų principų nelaimėjus“- apie šių metų renginį ir vertinimą kalbėjo organizatorius Mantas Vybornas.

REKLAMA

„Tam ir yra teisėjai, kad būtų aišku visiems, kas iš tikrųjų yra geresnis. Tam yra ir vertinimo sistema. Nemanau, kad būtų etiška viską derinti su vienu dalyviu, vien dėl to, kad jis žinomesnis“- pasakojo „Dolce Moto“ vadovas. „Šiais metais bet koks elgesys ne pagal taisykles ar elementarias bendravimo bei moralės normas reikš diskvalifikavimą. Renginys turi būti kokybiškas ir sklandus tiek žiūrovams, tiek dalyviams.“

REKLAMA
REKLAMA

Moto-akrobatai renginyje gali surinkti iki 300 taškų, atlikdami pačius įvairiausius triukus ore ar „išspausdami“ maksimumą iš dviračio monstro.

Daugiau apie renginį bei kas ir kaip bus vertinama- www.stuntcup.lt.

Bilietus platina „Tiketa“ ir pranešama, kad pastarieji ims brangti balandžio mėn. 28 d.

Inga Juškevičiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų