REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį vakare UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos paskutinės dvejos atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai dėmesio sulaukė akistata „Santiago Bernabeu“ stadione, kur Madrido „Real“ klubas susigrūmė su „Atletico“. Visą rungtynių laiką dominavęs „baltųjų“ klubas po Javiero Hernandezo įvarčio žengė į kitą etapą.

REKLAMA

Pirmasis kėlinys prasidėjo Carlo Ancelotti auklėtinių dominavimu. Aikštės šeimininkai nieko nelaukdami su Sergio Ramosu priešakyje, žaidusio saugų grandyje, spaudė svečius iš „Vicente Calderon“ tvirtovės.

Pirmasis laimę iš maždaug 20 metrų pabandė Cristiano Ronaldo, tačiau jo kaire koja smūgiuotas kamuolys skriejo šalia virpsto.

Iki pat pirmojo kėlinio pabaigos „Real“ demonstravo savo pranašumą, tačiau niekaip nepavyko pramušti varžovų gynybos. Idealią progą 44-ąją minutę turėjo tas pats C.Ronaldo, tačiau likęs vienas prieš vieną su Janu Oblaku nesugebėjo pastarojo nuginkluoti.

REKLAMA
REKLAMA

Kitos 45 minutės buvo panašios, o „baltieji“ ir toliau rodė savo pranašumą. 76-ąją minutę „Atletico“ patyrė skaudį smūgį, kai iš aikštės už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas vienas komandos lyderių Arda Turanas.

Šiuo pranašumu „Real“ pasinaudojo ir 88-ąją minutę į J.Oblako vartus galiausiai krito įvartis, nulėmęs rungtynių nugalėtoją bei pusfinalio dalyvį. Puikiai su Jamesu Rodriguezu susižaidęs Cristiano Ronaldo prie savęs pritraukė kelis varžovus ir atidavė kamuolį laisvam stovėjusiam Javierui Hernandezui. Meksikietis nieko nedelsdamas vienu lietumu nukreipė kamuolį į vartų tinklą ir išvedė Eurpopos čempionus į kitą etapą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitose rungtynėse Turino „Juventus“ išvykoje susigrūmė su „Monaco“ ekipa. Šiame susitikime įvarčių nebuvo pelnyta, o „Bianconeri“ vienuolikė bendru rezultatu 1-0 žengė į kitą etapą.

Šiame susitikime „Monaco“ ekipa demonstravo, kad ji moka ne tik gintis. Šeimininkai spaudė svečius iš Italijos, tačiau „Juve“ buvo nepramušama ir kelialapis į pusfinalį atiteko „Serie A“ čempionams.

Priminsime, kad Čempionų lygos pusfinalio burtų ceremonija įvyks penktadienį 13 valandą Lietuvos laiku. Šiame etape varžysis keturios komandos – „Bayern“, „Barcelona“, „Real“ ir „Juventus“.

Rezultatai:

„Real Madrid“ 1 – 0 „Atletico“

(Pirmas mačas: 0-0, galutinis rezultatas: 1-0)

88' [1 – 0] J.Hernandez

76' A.Turan („Atletico“ išvarytas iš aikštės)

 

„Monaco“ 0 – 0 „Juventus“

(Pirmas mačas: 0-1, galutinis rezultatas: 0-1)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų