REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną ketvirtadienio, vakarą 19.30 val. TV3 eteryje – šalies šeimas prie ekranų suburiantis, unikalus, pozityvus projektas „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Jau rytoj žaidime susirungs naujos žinomų žmonių komandos.

Kiekvieną ketvirtadienio, vakarą 19.30 val. TV3 eteryje – šalies šeimas prie ekranų suburiantis, unikalus, pozityvus projektas „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Jau rytoj žaidime susirungs naujos žinomų žmonių komandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš tikrai myliu Lietuvą“ kapitono Martyno Starkaus komandoje žais aktorius, TV3 parodijų šou „Pakartok“ komisijos narys, legendinio Varnos Albertinos vaidmens atlikėjas Robertas Aleksaitis, į viešumą sugrįžusi dainininkė Gintarė Karaliūnaitė ir radijo stoties „Power Hit Radio“ populiariausias laidų vedėjas Saulius Baniulis.

REKLAMA

Antrojo kapitono Mindaugo Stasiulio komandoje – anekdotų karalius Raimundas Bingelis, profesionalus šokėjas, „Šok su manimi“ ilgametis dalyvis Deividas Meškauskas ir „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė.

„Džiaugiuosi, kad papuoliau pas Marčių į komandą, o ne pas tą kitą bičą, kuris sakė, kad negali eteryje tarti „Power Hit Radio“ vardo. Todėl ir aš negaliu sakyti jo vardo“, – sako juokdamasis S. Baniulis, kalbėdamas apie TV3 laidų vedėją, „Aš tikrai myliu Lietuvą“ konkurentų komandos kapitoną M. Stasiulį, taip pat besidarbuojantį ir radijuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kapitono M. Starkaus būdas artimesnis manajam, o čia jau gera pradžia komandos lipdymui. Labai gerai, kad komandoj buvo G. Karaliūnaitė – ji labai padėjo, kai teko spręsti užduotį su sumaišytais Lietuvos celebričių veidais. Iškart matosi, kieno nuotraukas žurnaluose ji žiūri atidžiausiai“, – kalba apie savo komandos narius juokdamasis Saulius.

Pasak jo, komandos kolega tapęs R. Aleksaitis – santūrus vyras, tačiau net ir šį galiausiai palaužė žaidime užvirusios aistros.

„Vienžo, aišku, kad mano komanda kietesnė, nes visi jos nariai – mylintys Lietuvą ir jai nusipelnę: Starkus – vienas pirmųjų komercinio radijo atstovų, Gintarė – tinginių ir boružėlių septyntaškių himnų autorė, o Robertas – pati keisčiausia, garsiausia ir kiečiausia Varna gi! O aš... aš kartais iš kosmoso su Lietuva pakalbu“, – pasakoja S. Baniulis, kurio balsas prieš metus nuskambėjo pirmojo lietuviškojo palydovo „lūpomis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

S. Baniulis tikina: „Kad mūsų komandos nariai – patyrę, nesiblaškantys ir susikaupti gebantys, rodysime iki paskutinės žaidimo akimirkos.“

Tiesa, radijo laidų vedėjas, kasdien kalbantis tiesioginiame eteryje, prisipažįsta, kad ne viskas buvo lengva: „Toks pasirodymas televizijoje – man pirmasis. Prisipažinsiu – prieš filmavimą buvo nejauku, svarsčiau, ar žinosiu atsakymus, ko manęs klaus. Iš jaudulio teko paprakaituoti...“

Kas laimės žaidimą? Pranašesnis bus Saulius ar priešininkų komandoje atsidūrusi jo radijo kolegė Raminta? Atsakymai ir puikios nuotaikos užtaisas – jau rytoj, ketvirtadienį, 19.30 val. TV3 laidoje „Aš tikrai myliu Lietuvą“. „Aš tikrai myliu Lietuvą“ – ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų